Tankini

Vind de perfecte tankini bij ons voor alle luie stranddagen van de zomer. Volgens ons bieden tankini's het beste van twee werelden: de bedekking van een badpak gecombineerd met de functionaliteit van een bikini. Het biedt meer bedekking terwijl je rondloopt op het strand en kan eenvoudig omhoog worden gevouwen wanneer je in je strandstoel ligt en wat extra zon wilt. Je kunt het gemakkelijk combineren met je favoriete bikinibroekje en het eenvoudig mixen met andere strandkleding en accessoires.


Populaire badkleding


Tankini's zijn steeds populairder geworden als badkleding, en we begrijpen echt waarom. Het tweedelige badpak bestaat meestal uit een top en een broek, waarbij de top vaak is voorzien van ingebouwde vulling of beugels. De tweedelige oplossing maakt het eenvoudig om te kiezen of je de top wilt oprollen om je buik te bruinen of omlaag wilt houden als je je buik wilt verbergen terwijl je in je strandstoel zit te lezen of langs de waterkant wandelt. Ons assortiment bevat ook tankini's waarbij de onderkant een rok is voor een mooie pasvorm en als je meer van de onderkant wilt bedekken dan een bikinibroekje doet.


Tankini met beugel of zonder


De keuze tussen een tankini met of zonder beugel hangt af van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hier zijn enkele overwegingen voor beide opties:


Tankini met beugel:


Een tankini met beugel kan extra ondersteuning en lift bieden voor de borsten, wat gunstig kan zijn voor vrouwen met grotere borsten of voor degenen die extra ondersteuning willen. De beugel helpt ook om de borsten te vormen en een gelijkmatiger silhouet te geven, wat gunstig kan zijn voor een meer gedefinieerde look. Voor sommige vrouwen kan een beugel een gevoel van veiligheid en comfort bieden door de borsten op hun plaats te houden tijdens activiteiten zoals zwemmen of strandactiviteiten.


Tankini zonder beugel:


Een tankini zonder beugel geeft een natuurlijker gevoel en bewegingsvrijheid, wat comfortabeler kan zijn voor sommige mensen die niet van het gevoel van een beugel houden. Omdat een tankini zonder beugel flexibeler is en zich kan aanpassen aan verschillende lichaamsvormen en bewegingen, is het ideaal voor activiteiten zoals beachvolleybal of wandelingen langs het strand. Voor sommige mensen kan een beugel oncomfortabel zijn of drukpunten veroorzaken, dus een tankini zonder beugel kan het risico op ongemak gedurende lange perioden verminderen.


De keuze tussen een tankini met of zonder beugel is gebaseerd op persoonlijke voorkeur en afhankelijk van individuele behoeften en wensen. Het belangrijkste is om verschillende opties uit te proberen om te zien wat het beste past bij jouw lichaamstype en persoonlijke stijl.


Tankini in grotere maten


Tankini is de perfecte keuze voor wie meer dekking wil dan een bikini biedt, maar een volledig badpak wil vermijden. Het bedekt meestal de buik en biedt een comfortabele en zelfverzekerde pasvorm. Voor vrouwen met een grotere cupmaat kan een tankini met beugel of ingebouwde bh extra ondersteuning en comfort bieden in vergelijking met een normale bikini.


We hebben een breed scala aan maten, variërend van maat 38 tot 60 en B-G cup. Als je twijfelt over welke maat je moet kopen, kun je onze maattabel bekijken of contact opnemen met onze klantenservice voor persoonlijk advies.