Betaling & Levering

Betaling

Als u aankopen doet in de webwinkel van Miss Mary kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden


Creditcard – wij accepteren VISA en MasterCard.


Klarna’s betaalmethoden - In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, bieden wij de volgende betaalopties aan, waarvan betalingen direct aan Klarna worden voldaan:
• Betaling binnen 14 dagen: De vervaldatum is berekend vanaf de verzenddatum van uw bestelling. De voorwaarden voor de betaling binnen 14 dagen vindt u hier.


• Klarna direct: Kaartbetalingen worden door Klarna betaalservice verwerkt en zijn gelicentieerd met 3-D beveiliging (Verified by Visa and MasterCard SecureCode) en gecertificeerd volgens PCI DSS. Deze voldoen aan de vereisten van banken voor vertrouwelijkheids- en beveiligingscertificaten.
U vindt meer information over Klarna hier en de gebruiksvoorwaarden vindt u hier.


Voor vragen over facturen of betalingen, neemt u contact op met Klarna’s klantenservice.


iDEAL – voor wie wil betalen via een internetbank.


De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door VISA en Mastercard en dient om bij onlineaankopen de rekeninghouder te identificeren. Het identificatieproces is gelijkwaardig aan het proces bij geldopname bij een geldautomaat en is gebaseerd op het gebruik van een persoonlijke code/wachtwoord bij de transactie. Met deze techniek kan de kaarthouder er zeker van zijn dat de kaart niet door onbevoegden wordt gebruikt. Onze betaaldiensten worden aangeboden door DIBS, die voldoet aan de eisen inzake PCI DSS en beschikt over een SSL-certificaat.


Paypal - We accepteren betalingen met bankpas via PayPal. U zult automatisch worden doorgelinkt naar PayPal tijdens het process. Als u al een PayPal account heeft kunt u inloggen en uw betaling bevestigen. Als u geen account heeft kunt u als gast inloggen of een account aanmaken en dan de betaling bevestigen.
Als u iets retourneerd dan wordt de terugbetaling gedaan op uw PayPal account.


Apple pay
U kunt betalen met Apple Pay, kies dit alternatief bij de kassa en volg daarna de instructies. Om de betaling te kunnen uitvoeren hebt u een account bij Apple pay nodig, hieraan zijn geen extra kosten verbonden.


Google pay
U kunt betalen met Google Pay, kies dit alternatief bij de kassa en volg daarna de instructies. Om de betaling te kunnen uitvoeren hebt u een account bij Google pay nodig, hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Levering

Miss Mary biedt de volgende leveringsmogelijkheden:


Levering per post – u betaalt slechts €4,50 om uw bestelling per post bij u thuis te laten bezorgen. Levering vindt plaats binnen 7-11 werkdagen nadat wij uw bestelling hebben bevestigd. Wanneer de omvang van uw pakket dat toelaat, wordt het in uw brievenbus bezorgd. Als het pakket te groot is voor uw brievenbus, ontvangt u een bericht dat u het pakket kunt afhalen op een afhaalpunt bij u in de buurt. Wanneer het product niet voor levering beschikbaar is, wordt dit aangegeven op het moment van aankoop of in de orderbevestiging die u ontvangt nadat u uw aankoop hebt gedaan. U hebt altijd het recht om de koop ongedaan te maken als u niet wilt wachten op artikelen die zullen worden nagezonden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Expreslevering – Als u uw bestelling snel wilt ontvangen kunnen wij expreslevering verzorgen via DHL. Dit kost € 14. Uw pakket wordt binnen 2 dagen na bevestiging van uw bestelling bij u thuis bezorgd per DHL-koerier.