De video afspelen

Stay Fresh bh

Met Beugel
€64.99
Hoe vaak kan je een bh wassen? Wij hebben het getest! De meest duurzame bh zal altijd degene zijn die je lange tijd kunt gebruiken. Daarom hebben we onze bh's 100 keer gewassen. Als enige lingerie merk ter wereld biedt Miss Mary nu een garantie van 100 wasbeurten.
Meer lezen
De slimme Stay Fresh beha is gemaakt van een functiemateriaal dat is ontworpen om uw huid droog en fris te houden, zelfs als u het warm hebt. Het materiaal is ademend, soepel en glad en zeer aangenaam om direct op de huid te dragen. Deze voorgevormde T-shirtbeha heeft naadloze cups waardoor de beha onzichtbaar is onder kleding. De cup is ongewatteerd en heeft een ronde pasvorm. De extra brede rug en de beugel bieden goede steun en houden de buste stevig op zijn plaats.
Een extra zijvleugel langs de oksel strijkt eventuele slappe huid glad. De verhoogde onderrand aan de voorkant zorgt voor extra comfort bij het zitten. De brede, gewatteerde, verstelbare schouderbandjes voorkomen schuren en ontlasten de schouders. Brede U-vormige rug met haak-en-oogsluiting.

• Functiemateriaal houdt de huid droog en fris.
• Voorgevormde cup, niet zichtbaar onder kleding.
• Extra zijvleugel tovert slappe huid weg.
• Biedt zeer goede steun en geeft de buste een ronde vorm.
• Extra brede rug die de buste op zijn plaats houdt.
• Brede gewatteerde schouderbandjes ontlasten de schouders.
Wasinstructies: Handwäsche
Materiaal: 86% polyamide, 11% elastan, 3% polyester
Haak-en-oog: B-D 70-105: 4 boven elkaar. E-G 70-105: 5 boven elkaar.
Artikel-id: 203401
Meer tonen