Laat uw stijl en uw vormen tot hun recht komen met badmode van Miss Mary

22 Jul 2021 1:24 PM
Annica Svensson

Nu kunt u Miss Mary meenemen naar het strand of het zwembad. Onze perfect zittende nieuwe badmode geeft u de coolste look van de zomer, die uw rondingen laat uitkomen en u betrouwbare steun geeft. Ontdek hier onze collectie.


Afgelopen voorjaar hebben we in Zweden en Noorwegen onder andere een nieuwe badcollectie gelanceerd. Die was binnen een paar dagen uitverkocht, en ook al kregen we al lange tijd vragen over badmode, toch heeft de populariteit ons enorm verrast. Voor velen was badmode van Miss Mary iets waar naar werd uitgekeken. Daarom hebben we in de loop van het jaar op volle capaciteit gewerkt om de voorraden aan te vullen, zodat meer vrouwen de mogelijkheid hebben om onze badmode te dragen. Nu zijn de populairste modellen van onze nieuwe collectie te koop in alle webwinkels waar Miss Mary wordt verkocht, wereldwijd.

Het Azur badpak heeft een geometrisch dessin in blauw en wit en geeft een trendy look op het strand. Het voorpand is gevoerd voor extra stabiliteit.

De Azur is er ook als bikini. Het bovendeel zonder beugel heeft een volledig gevoerde cup en een stabiele rugconstructie voor extra steun. De slip heeft een gevoerd voorpand zodat u zich op het strand zeker en onbezorgd kunt voelen. De delen worden afzonderlijk verkocht.

De Bondi bikini is verkrijgbaar in twee kleurstellingen met een dierenprint met strepen in een opvallende combinatie. Het bovendeel heeft beugels voor extra steun en de slip is gevoerd en zo ontworpen dat hij niet omlaag kan rollen. De delen worden afzonderlijk verkocht.

Het Aruba badpak, geheel gedessineerd in een stijlvolle grafische print, laat uw vormen mooi uitkomen met de zwarte band onder de buste. Dit model zonder beugel heeft een gevoerde cup.

Laat u van uw dierlijke kant zien met de Jungle Summer bikini. Deze bikini-beha is extra stevig met een beugel, een volledig gevoerd voorpand en een extra stabiele rugconstructie. Geweldig voor als u extra steun nodig hebt. De slip is een maximodel met hoge taille en een volledig gevoerd voorpand. De delen worden afzonderlijk verkocht.


Miss Mary is vooral bekend om haar lingerie, maar badmode is voor ons eigenlijk niets nieuws. We hebben die al sinds de jaren zestig verkocht, een paar jaar geleden hebben we een pauze ingelast maar nu is hij weer terug. Het voordeel van badmode die wordt gemaakt door een lingeriespecialist, is dat u net dat beetje extra krijgt. Wij zijn gewend lingerie te creëren die veilig en onbezorgd comfort biedt met een pasvorm die lift, ondersteunt en maskeert, en die uw vormen precies op de juiste plaatsen accentueert. Deze denkwijze speelt vanzelfsprekend ook mee bij het ontwerpen van badmode. We investeren evenveel tijd en aandacht in onze badmode als in onze lingerie. Voor u.


Bekijk hier de hele collectie.

You may also like