Keep fresh – een materiaal met ongeëvenaarde eigenschappen

27 Sep 2022 9:07 AM
Annica Svensson

Er zijn waarschijnlijk geen comfortabeler en praktischer beha’s dan de beha’s van Miss Mary die zijn gemaakt van Keep Fresh materiaal. Wat maakt dit materiaal eigenlijk zo uniek?


Het Keep Fresh materiaal dat wij in een aantal van onze beha’s toepassen is een technologisch geavanceerd functioneel materiaal dat het lichaam langdurig fris houdt. Bij functioneel materiaal denk je misschien vooral aan sportkleding of overkleding, maar het kan ook uitstekend worden toegepast voor ondergoed zoals beha’s. Sommige vrouwen krijgen het warm van een beha, vooral als ze actief zijn en veel bewegen, last hebben van gezwollenheid of in de overgang zijn. Dit maakt Keep Fresh tot een uitstekend alternatief. Keep Fresh voelt niet alleen aangenaam, het heeft veel praktische functies zoals:


• U kunt transpireren zonder dat het nat aanvoelt, in plaats daarvan houdt u de hele dag een droog en koel gevoel!
• Het materiaal is getest op bacteriën en de eigenschappen van het materiaal voorkomen toename van de bacteriën tot 100%.
• Lichaamsgeurtjes en andere geurtjes hechten niet aan de stof, ook al transpireer je en krijg je het warm.
• Het is resistent tegen vlekken.
• Het effect verdwijnt niet als je de stof wast maar is blijvend.
• Het laat de huid ademen.
Hieronder ziet u enkele van de beha’s waarin wij ons Keep Fresh materiaal gebruiken.

Keep Fresh beha zonder beugel


Ongewatteerde T-shirt beha zonder beugel met onze geliefde gewatteerde comfortbandjes. De beha heeft onder de arm een zijvleugel die een gladmakend effect heeft en ook uw kleding beschermt. Verder hebben we de elastische band onder de buste omwikkeld. Ideaal als u extra gevoelig bent en geen elastiek direct op uw huid wilt voelen. Meer informatie.

Stay Fresh t-shirt-beha met beugel
Ongewatteerde T-shirt-beha met beugel. Voorgevormde cups zorgen voor een gladde, onzichtbare en naadloze look onder de kleding en een perfecte ronde vorm. Ook de Stay Fresh heeft brede, gewatteerde schouderbandjes en een zijvleugel. De brede rug zorgt voor extra goede steun. Meer informatie.

Exhale sport-beha met en zonder beugel
De Exhale is een sport-beha voor lichte trainingsvormen, zoals sportieve wandelingen, yoga of tuinieren. Meer informatie.


Met het oog op de unieke eigenschappen van het materiaal hebben we ervoor gekozen om onze Keep Fresh artikelen niet te voorzien van voering of wattering. Zo kunt u genieten van het heerlijke gevoel van Keep Fresh en van het effect direct op uw huid, want het materiaal is niet alleen maar praktisch, het is ook heel aangenaam op de huid.


Als u er niet zeker van bent welke beha geschikt is voor u en uw behoeften, of welke maat u nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn experts in het helpen van vrouwen om de perfecte beha te vinden, via telefoon, e-mail of chat.

You may also like