Zo vindt u de perfecte zomerlingerie

29 Apr 2022 10:00 AM
Annica Svensson

Op warme dagen is het prettig om lingerie te dragen van materialen die ademen en koel aanvoelen. Natuurlijke materialen zijn natuurlijk favoriet, maar wist u dat er ook synthetische vezels zijn ontwikkeld om te ademen en de huid te koelen? Hier zijn onze 3 beste tips om uw lingeriegarderobe zomerklaar te maken.


Een natuurlijk gevoel met katoen


Van alle materialen symboliseert niets de zomer, de zon, de wind en het water meer dan katoen. Miss Mary staat al jaren bekend als katoenspecialist, en daarom bestaat een groot deel van onze collectie natuurlijk uit katoenen beha's. Het is iets waar onze klanten altijd om vragen. Bij onze bestsellers staan er bijna altijd minstens 2-3 katoenen beha's in de top 5.

Hierboven ziet u de katoenen favoriet BRODERIE ANGLAISE in beige, mistblauw en wit.


Een van de belangrijkste voordelen van katoen is het ademend vermogen ervan. Omdat de vezel de warmte wegleidt van de huid, wordt katoen als koeler ervaren dan de meeste andere materialen. Met andere woorden, perfect voor warme zomerdagen. Als u een T-shirt over uw katoenen beha draagt, kan uw huid gemakkelijk door beide kledingstukken heen ademen en zult u zich veel koeler voelen dan wanneer u bijvoorbeeld een polyester blouse over uw katoenen beha draagt.

Hierboven ziet u de katoenen beha Lovely Lace Support.


Katoen is ook makkelijk in het onderhoud en slijtvast, zodat het vele malen gewassen kan worden zonder zijn vorm of kwaliteit te verliezen.


Hier vindt u onze katoenen collectie


Keep Fresh – voor een leven in beweging


Keep Fresh is een materiaal met onovertroffen kwaliteiten dat we gebruiken in een aantal van onze best verkochte behamodellen, zoals de STAY FRESH en de EXHALE. Bij functiemateriaal denken we misschien het eerst aan sport- of outdoorkleding, maar ook voor een technisch kledingstuk als een beha is deze stof optimaal. Hij is flexibel en soepel en verkrijgbaar in verschillende diktes.

De EXHALE sportbeha met beugel is gemaakt in Keep Fresh.


Het materiaal is ademend en vochtafvoerend, wat betekent dat het kledingstuk droog aanvoelt, zelfs als u transpireert. U houdt de hele dag een droog en koel gevoel. Lichaamsgeurtjes en andere luchtjes hechten zich niet aan de stof, zelfs niet als u warm en bezweet raakt. Hij is ook vlekwerend.


Het materiaal is getest op bacteriën en de eigenschappen van het materiaal verminderen de toename van bacteriën met 100%.


Hier vindt u KEEP FRESH artikelen

Bij de STAY FRESH T-shirtbeha zijn de rug, de zijkanten, de zijvleugels en de cups gemaakt van Keep Fresh-functiestof.


WinCool koelt de huid... en dan echt


Last but not least, een van de meest fantastische materialen die we bij Miss Mary kennen is WinCool, dat we gebruiken in onze COOL SENSATION-kledingstukken. Dit unieke materiaal met gepatenteerde technologie verlaagt volgens tests de huidtemperatuur met gemiddeld 1-2° C! Dat is mogelijk dankzij koelende mineralen die in de textielvezel zijn gemengd. Door dit al in het vezelstadium te doen, is het effect blijvend en verdwijnt het niet na het wassen.

Het materiaal WinCool koelt de huid af dankzij koelende mineralen die in de textielvezel zijn gemengd.


Hoewel WinCool de huid enigszins afkoelt, voelt de stof niet koud aan bij het dragen, maar is hij gewoon iets koeler. De vochtafvoerende eigenschappen houden zowel de stof als de huid droog. De kledingstukken zijn zeer zacht, comfortabel en soepel. Ze zijn semi-transparant en daarom raden wij aan ze alleen te gebruiken als onderkleding of als alternatief voor nachtgoed.


Als u last hebt van langs elkaar schurende dijen, iets wat heel vaak voorkomt, dan zorgt de COOL SENSATION slip ervoor dat dit tot het verleden behoort. We hebben dit model namelijk ontwikkeld met extra lange pijpjes. WinCool is bovendien slijtvast en pilt niet.


WinCool bevat geen schadelijke stoffen en is 100% veilig voor menselijk gebruik. Net als alle materialen die we bij Miss Mary gebruiken, heeft ook WinCool het Standard 100-keurmerk van Öko Tex, een onafhankelijk wereldwijd testinstituut dat textiel op schadelijke stoffen controleert.


Hier vindt u de COOL SENSATION

Met Miss Mary's favoriete zomerstoffen katoen, Keep Fresh en WinCool, komt u een heel eind. Als u het juist wat frisser hebt in plaats van warm, raden we u een body aan, die wat behaaglijker en meer omhullend aanvoelt. Zoals de zegswijze luidt: slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.


Hier kunt u onze hele collectie bekijken.

You may also like