10 beha’s, 10 stijlen– welke is uw favoriet?

25 Mar 2022 8:02 am
Annica Svensson

De ene keer heb je zin om stijlvol gekleed te zijn, een andere keer wil je gewoon lekker knus op de bank liggen. Of u nu uw mooiste jurk draagt of uw comfortabelste zachte broek, er is een beha voor elke stijl. Hier zijn 10 soorten beha's - welke past het best bij uw stijl?

De sportieve stijl


Ook al sporten we misschien niet, toch houden velen van ons van een sportieve look in onze kleding en lingerie. De beha mag best wat meshdetails hebben en heerlijk brede schouderbandjes - klassieke kenmerken van een sportieve stijl. Het is een pluspunt als hij ook functiemateriaal bevat, waardoor de beha kan ademen en niet nat wordt, zelfs niet als u het warm hebt. Onze beha EXHALE is een perfecte hybride: hij leent zich net zo goed voor joggen als voor relaxen op de bank.

De gladde stijl


Een voorgevormde beha heeft geen naden die over de cup lopen. De hele cup is uit één stuk gemaakt, waardoor hij er glad uitziet en discreet en praktisch is onder kleding. Het is niet altijd makkelijk om ongewatteerde voorgevormde beha's zonder beugel te vinden die goede steun geven, maar de SMOOTHLY is onze beste tip.

De stijlvolle stijl


Een beha hoeft niet altijd voorgevormd te zijn om stijlvol te zijn. Veel mensen houden van effen beha's zonder al te veel kant en borduursels. Gewoon goede basisbeha's. Onze HAPPY DAYS, verkrijgbaar met en zonder beugel, heeft een typisch Scandinavisch design zonder franje en zorgt voor een fraaie vorm en goede steun.

De romantische stijl


Sommigen vinden een gewone voorgevormde beha gewoontjes en saai. Op het gebied van design is er niet veel te beleven. Nee, er moet kant, borduursels, gedessineerde stoffen en kleur bij! Onze tip is de mooie kanten beha ROSE met romantisch bloemenborduursel op de bovenste cuphelft. Hij geeft een fantastische lifting en heeft slimme, aan de voorkant verstelbare schouderbandjes.

De katoenstijl


Van alle lingeriematerialen is katoen de allergrootste klassieker. Katoen heeft veel voordelen - het is duurzaam, comfortabel, gemakkelijk in onderhoud, koel en tijdloos. Als katoenspecialisten dwepen wij natuurlijk een beetje extra met dit veelzijdige materiaal. De mooie BRODERIE ANGLAISE zonder beugel of de COTTON COMFORT met beugel zijn op dit moment onze katoenen favorieten.

De luxueuze stijl


Alledaagse beha's zijn natuurlijk prima, maar soms wil je het gewoon een beetje chiquer. In een beha met een luxueuzere uitstraling, voel je je van binnen en van buiten fraai gekleed. Als u naar een feest of een bruiloft gaat en stijlvol gekleed wilt zijn, begin dan met de onderkleding. We garanderen dat u het verschil zult merken! De FLORAL SUN is onze best verkopende feestbeha. Een beeldig model in laag over laag en gedrapeerde tule met borduursel, iets dieper uitgesneden dan normaal maar nog steeds met een geweldige steun en lifting.

De ontspannen stijl


Op sommige dagen kleed je je stijlvol, op andere zit je op de bank naar Netflix te kijken. Dan is het fijn om een echte comfortbeha te dragen. Een beha die zo comfortabel is dat je hem niet voelt. Hij zou zelfs mee naar bed kunnen, want hij is net zo heerlijk om in te slapen. De COTTON FRESH is precies dat type beha en onze beste tip voor een ontspannen stijl.

De verfijnde stijl


Er zijn vrouwen die de voorkeur geven aan een meer verfijnde beha met bijvoorbeeld smallere schouderbandjes, doorschijnende kant, een minder hoog uitgesneden cup en andere kenmerken waardoor de beha er minder "degelijk" uitziet. Een meer verfijnde beha hoeft niet minder steun te geven (althans niet bij Miss Mary) als hij bijvoorbeeld een beugel heeft of van een stabieler materiaal is gemaakt. De FLAMES is volledig bekleed met kant, zowel voor als achter. Hij heeft ook slimme antislip-schouderbandjes en een extra mooie rug. Stijlvol aan alle kanten.

De bedekkende stijl


Een beha die meer bedekt met een hoog uitgesneden volledige cup en een brede rug die de hele buste omvat, voor een comfortabeler pasvorm die meer steun geeft. Als u een wat grotere buste hebt, kan het prettig zijn te voelen dat de beha u op een veilige manier omsluit. In onze collectie is er waarschijnlijk geen beha die beter bedekt dan de frisse sportieve COTTON SIMPLEX. Een extra brede rug, een extra brede band onder de buste, extra brede schouderbandjes en een extra hoog decolleté. Ja, hij is gewoon extra in alles. Extra comfortabel ook.

De praktische stijl


Voor sommige vrouwen is het praktische aspect het belangrijkst bij de keuze van een beha, de stijl komt op de tweede plaats. Wij denken dat een praktische beha vol slimme functies kan zitten en tegelijk stijlvol kan zijn. De STAY FRESH is een stijlvolle, moderne en functionele beha van functiemateriaal dat ademt en koel aanvoelt. Een slimme zijvleugel beschermt de kleding en maakt de beha nog comfortabeler, vooral als u wat extra slappe of overtollige huid rond de oksel hebt.
Welke is uw favoriet? Als u moeite hebt om te beslissen welk model het beste bij uw behoeften past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke klantenadviseurs helpen u dan om de juiste keuze te maken.