Een koele slip die schuurplekken op de dijen voorkomt

De Cool Sensation is een van onze populairste artikelen die elke dag het leven van duizenden vrouwen beter maakt.

We hebben al onze kennis en kunde gebruikt om het perfecte kledingstuk te maken.


Een eenvoudig en functioneel ontwerp, slimme functies en technische details, en materiaal dat bijna magisch te noemen is.

 
    Vaarwel schuurplekken op de dijen 
 

icon chafing

Natuurlijk is de zomer fantastisch, maar voor veel vrouwen betekent de zomer ook schuurplekken op de dijen.
Wat onze gebruiksters vooral geweldig vinden aan de Cool Sensation, is dat dit artikel gegarandeerd schuurplekken op de dijen voorkomt.
De extra lange pijpjes zijn gemaakt van materiaal dat wrijving tot een minimum beperkt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw dijen langs elkaar schuren.

 
    Een koeler gevoel 
 

icon temperature

De Cool Sensation is een artikel dat in de zomer extra populair is.
Hij is namelijk geweldig voor warme dagen, dankzij het verkoelende materiaal WinCool.
WinCool is een high-tech materiaal, dat volgens tests de huid 1-2°C afkoelt.


Heerlijk om te dragen als het buiten warm is!

icon temperature

Met de Cool Sensation kunt u niet alleen genieten van een koele, maar ook van een droge huid.


Deze slip is gemaakt van een functiemateriaal dat de huid laat ademen en vocht afvoert, zodat u zich droog en comfortabel voelt.

Ademend functiemateriaal

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Er zijn veel gebruiksmogelijkheden waarbij de Cool Sensation goed tot zijn recht komt.
Met zijn lange pijpjes is hij ideaal onder een zomerjurk en dankzij de lasergesneden beenopeningen valt het kledingstuk niet op onder een nauwsluitende broek.
We kunnen de Cool Sensation ook warm aanbevelen als nachtkleding, met name tijdens warme zomernachten.


Het verkoelende functiemateriaal helpt de lichaamstemperatuur te verlagen en maakt dat u beter kunt slapen.

Veelgestelde vragen en hun antwoorden over de Cool Sensation van Miss Mary

Hoe kan ik schuurplekken op mijn dijen voorkomen?

Schuurplekken ontstaan doordat de dijen langs elkaar schuren, waardoor wrijving ontstaat. De oplossing voor het probleem is daarom het dragen van slips met lange pijpjes die geen wrijving veroorzaken wanneer de dijen elkaar raken. De Cool Sensation van Miss Mary is een artikel dat u precies daarbij helpt, en dat maakt de Cool Sensation ook tot een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van schuurplekken op de dijen.

Wat is er zo bijzonder aan de Cool Sensation?

Er zijn twee hoofdredenen waarom onze klanten van de Cool Sensation van Miss Mary houden. Ze zijn gemaakt van een ongelooflijk comfortabel materiaal dat niet alleen ademt en de huid droog houdt, maar ook de huid één tot twee graden koelt. Bovendien heeft de Cool Sensation lange pijpjes die schuurplekken op de dijen voorkomen en de slip ideaal maken om bijvoorbeeld onder een zomerjurk te dragen.

Van welk materiaal is de Cool Sensation van Miss Mary gemaakt?

De Cool Sensation is gemaakt van het high-tech materiaal WinCool. Dat is een functiemateriaal dat de huid koelt en tegelijkertijd vocht afvoert en de huid droog houdt. De slips zijn gemaakt van 81 procent polyamide en 19 procent elastaan.

Bij welke kleding kan de Cool Sensation gedragen worden?

De Cool Sensation heeft veel gebruiksmogelijkheden. Veel vrouwen dragen hem in de zomer onder een jurk of rok, maar dankzij de lasergesneden beenopeningen is de Cool Sensation als het ware onzichtbaar als hij bijvoorbeeld onder een nauwsluitende broek wordt gedragen.

Kan ik slapen in de Cool Sensation?

Ja! Dat is zelfs een aanrader, vooral tijdens warme zomernachten. De Cool Sensation is een slip die heerlijk aanvoelt op het lichaam, en door het temperatuurverlagende effect van het koele functiemateriaal zorgt hij ook voor een betere slaap als het echt warm is. In combinatie met het Cool Sensation hemdje van Miss Mary zorgt hij voor een nog betere ervaring!

Bij Miss Mary hebt u altijd 100 dagen bedenktijd en terugstuurrecht.


Bedenkrecht, retour & ruil


Lingerie van topklasse

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt. Hoe een slechte beha onze hele dag kan verpesten! Maar dat hoeft helemaal niet. Bij Miss Mary nemen we uw comfort serieus, al meer dan 60 jaar. Onze passie is om kwaliteitsbeha’s te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze klanten hebben het over ‘het leven voor en na Miss Mary’. Wij noemen het eenvoudig Lingerie van Topklasse.


Welkom in de wereld van Miss Mary..