Confident spacerbeha
Vormt, geeft steun en laat de huid ademen
 

Confident Beige

Vandaag bestellen

De Confident spacer beha is zo’n artikel dat een beetje te mooi kan klinken om waar te zijn - maar het is precies zo goed als het klinkt! Dit is een gewatteerde beha die de buste effectief steunt en vormt, maar hij is ook heerlijk koel en comfortabel en een perfecte keuze om onder een T-shirt te dragen.

Een perfecte T-shirtbeha

Als u graag T-shirts draagt is de Confident Spacer een goede keuze. Hij geeft de buste een ronde vorm, is gewatteerd en comfortabel om te dragen – maar toch is het materiaal dun genoeg om niet zichtbaar te zijn onder een T-shirt of andere nauwsluitende kledingstukken.

★★★★★


Good fit & support. I particularly like clips on straps as I have narrow shoulders and it is great that straps no longer slip off my shoulders.

Mary W. ☑

★★★★★


Absolutely perfect fit, lovely comfortable material and great quality bra. Highly recommend. Very good delivery service too, despite being in COVID times.

Agnes C. ☑

Gewatteerd en toch koel

In het verleden waren veel gewatteerde beha's comfortabel om te dragen, maar ze werden vaak warm omdat het dikke materiaal de huid niet liet ademen. Bij de Confident Spacer is het precies andersom. Die is royaal gewatteerd, maar hij voelt toch koel en droog aan. Daarmee is de Confident Spacer een prima beha om het hele jaar door te dragen.

Zacht, ademend materiaal

Een van de grote geheimen van de Confident beha is het spacermateriaal waarvan hij gemaakt is.
Een klassieke uitdaging bij het maken van beha’s is de dikte van het materiaal.
Dikkere materialen blijven beter in vorm, maar ademen minder goed – maar het spacermateriaal combineert het beste van beide werelden.
De beha is gemaakt van een 2,5 mm dik functiemateriaal met een luchtige structuur, waardoor het materiaal zijn vorm behoudt en de huid toch kan ademen. Het kan niet beter!

Veelzijdige schouderbandjes

Bij Miss Mary nemen we schouderbandjes serieus. De schouderbandjes vormen een van de belangrijkste onderdelen van elke beha.
Niet alleen omdat hij comfortabel moet zijn om te dragen, maar ook omdat hij de buste de hele dag op de juiste hoogte moet helpen houden.
Bij de Confident Spacer kunnen de schouderbandjes op de rug met behulp van een discreet haakje aan elkaar gehaakt worden.
Ideaal voor als u het gewicht wilt verdelen of wilt voorkomen dat de bandjes afzakken.

Een beha die door het lichaam gevormd wordt

De Confident Spacer is een zachte en soepele beha die uw lichaamsvorm volgt. De beha scheidt de buste en helpt hem een ronde vorm te geven – zonder het volume te vergroten.

Bij Miss Mary hebt u altijd 100 dagen bedenktijd en terugstuurrecht.


Bedenkrecht, retour & ruil

Lingerie van topklasse

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt. Hoe een slechte beha onze hele dag kan verpesten! Maar dat hoeft helemaal niet. Bij Miss Mary nemen we uw comfort serieus, al meer dan 60 jaar. Onze passie is om kwaliteitsbeha’s te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze klanten hebben het over ‘het leven voor en na Miss Mary’. Wij noemen het eenvoudig Lingerie van Topklasse.


Welkom in de wereld van Miss Mary..