Broderie Anglaise met voorsluiting
Beha van katoen met voorsluiting en met heel veel functies 
 

Nu is er eindelijk een versie met voorsluiting van een van onze meest klassieke modellen, de Broderie Anglaise.
Het is een beha met voorsluiting die heel gemakkelijk aan en uit te trekken is, en bijzonder geschikt is voor wie draaibewegingen van het bovenlichaam wil vermijden.

Slimme schouderbandjes

De schouderbandjes vervullen een zeer belangrijke functie in elke beha.
De Broderie Anglaise met voorsluiting is voorzien van slimme anti-slip schouderbandjes die op hun plaats op de schouders blijven zitten.
Ze zijn gewatteerd en verstelbaar voor maximaal comfort en minimale wrijving, en kunnen ook gemakkelijk worden gekruist wanneer u uw schouders wilt ontlasten of niet wilt dat de bandjes zichtbaar zijn.

Koele katoenen beha

Wij bij Miss Mary houden van katoenen beha's en dit is een er goed voorbeeld van. De Broderie Anglaise met voorsluiting is een beha die heel zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Hij heeft een ongewatteerde volledige cup in 100% katoen, die goed ademt en perfect is voor warme zomerdagen.

Maximale stabiliteit

De broderie Anglaise met voorsluiting is een bijzonder goede keuze wanneer u op zoek bent naar stabiliteit en comfort.
Hij geeft een zachte lifting en past ook bij royale rondingen.
Ook heeft hij een extra brede rug in katoen-elastaan, die de buste op zijn plaats helpt houden.

Elegant en toch discreet

De Broderie Anglaise met voorsluiting is een elegante beha met smaakvol Engels borduursel als versiering. Tegelijkertijd is het een beha die zeer discreet is onder kleding, dankzij de platte, uit elkaar gestikte cupnaden. Kortom, het is een veelzijdige beha die geen concessies doet aan functie of ontwerp.

Een tijdloze klassieker

Vandaag bestellen wit⚪

De oorspronkelijke versie van de Broderie Anglaise is bij Miss Mary een echte klassieker.
Hij werd al in 1996 ontworpen en is sindsdien door honderdduizenden vrouwen over de hele wereld gedragen.
Er zijn veel redenen om van de broderie Anglaise te houden, maar de steun, het comfort en de veelzijdigheid zijn de drie die het meest worden genoemd.
Nu hij ook verkrijgbaar is als beha met voorsluiting, is hij geschikt voor nog meer vrouwen en lichamen.

De meest gestelde vragen en hun antwoorden over de Broderie Anglaise met voorsluiting

Waarom zou ik een beha met voorsluiting dragen?

Het grote voordeel van een beha met voorsluiting is dat hij zo ongelooflijk gemakkelijk aan en uit te trekken is. Dat is iets waar alle vrouwen van kunnen profiteren, maar het is vooral waardevol voor iedereen die om wat voor reden dan ook draaibewegingen met het bovenlichaam wil vermijden. U krijgt dus een even goede functie als bij onze andere beha's, maar een beha met voorsluiting is nog gemakkelijker aan en uit te trekken.

Wat zijn de voordelen van een katoenen beha?

Het type materiaal dat u in uw beha wilt hebben is natuurlijk een individuele keuze, maar veel vrouwen waarderen een katoenen beha vanwege het comfort. Katoen is een zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt op de huid. Bovendien is katoen een natuurlijk materiaal dat goed ademt, waardoor katoenen beha's een goede keuze zijn voor warme zomerdagen.

Wat heeft de Broderie Anglaise met voorsluiting voor schouderbandjes?

Op deze beha zitten een paar heel handige schouderbandjes van een anti-slip model. Dat betekent dat ze op de schouders blijven zitten, zonder gevaar dat ze afzakken. De schouderbandjes zijn ook gewatteerd en verstelbaar. Dat garandeert een hoog comfort en maakt dat u niet bang hoeft te zijn dat ze gaan schuren. Nog een voordeel van deze schouderbandjes is dat ze op de rug kunnen worden gekruist, wat handig is als u bijvoorbeeld een hemdje met racerback draagt, of als u alleen maar uw schouders wilt ontlasten.

Is de Broderie Anglaise geschikt voor iemand met een grote buste?

Ja! Het is een beha die is gemaakt voor alle typen rondingen. Gebruik onze maattabel of neem contact op met onze klantenservice om de maat te vinden die voor u geschikt is!

Bij Miss Mary hebt u altijd 100 dagen bedenktijd en terugstuurrecht.


Bedenkrecht, retour & ruil


Lingerie van topklasse

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt. Hoe een slechte beha onze hele dag kan verpesten! Maar dat hoeft helemaal niet. Bij Miss Mary nemen we uw comfort serieus, al meer dan 60 jaar. Onze passie is om kwaliteitsbeha’s te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze klanten hebben het over ‘het leven voor en na Miss Mary’. Wij noemen het eenvoudig Lingerie van Topklasse.


Welkom in de wereld van Miss Mary..