Chapter 2
Invisible Lace
 

Over het project “De perfecte slip”

“De perfecte slip” is het project waarin we slips naar het volgende niveau tillen.


Met het project "De perfecte slip" maken we het leven van vrouwen aangenamer door comfort, materialen en productontwerp naar geheel nieuwe hoogten te tillen – net zoals we dat al meer dan 65 jaar doen met beha's.

Invisible Lace – onzichtbaar en elegant

Voor de Invisible Lace slip hebben we enorm veel werk gestoken in het ontwerp om een minimalistische slip met slimme functionaliteit te maken.


Dit is een slip die heerlijk zit, maar bovenal is het een slip met volkomen gladde kant en slimme naden, waardoor hij onzichtbaar is onder nauwsluitende kleding.


Als u elegant en toch onopvallend wilt zijn, dan is de Invisible Lace de perfecte keuze.

Geavanceerd vakmanschap, eenvoudig gebruik

De Invisible Lace van Miss Mary is een schitterend voorbeeld van textieldesign op zijn best. Hierbij hebben we al onze kennis ingezet, die samen met fantastische materialen een onovertroffen product heeft opgeleverd.


De Invisible Lace is een superdunne slip, gemaakt in een zeer gladde all-over kant zonder textuur, zodat het materiaal niet zichtbaar is onder de kleding.


Hij is genaaid met zachte flatlocknaden in de taille en de beenopening en het resultaat is een bijzonder comfortabele en onopvallende slip, ook als u hem onder nauwsluitende kleding draagt.

Een slip – twee versies

Invisible Lace Maxislip

Taillehoog met een lagere beenuitsnijding – Iets ruimer, iets comfortabeler, maar net zo onopvallend.

Invisible Lace Midislip

Taillehoog met een iets hogere beenuitsnijding - een geliefde vorm voor meerdere generaties.

Goede slips zijn fijn om te dragen.

Laten we eerlijk zijn: hebben we niet allemaal wel eens een slip gedragen die mooi was, maar helaas ten koste ging van het draagcomfort? Bij Miss Mary vinden we gewoon dat dit nooit zo hoeft te zijn.


Goede slips moeten lekker zitten, ook op lange, intensieve dagen. Daarom combineren we tijdloos, elegant design met maximaal comfort - omdat we weten dat dit is wat u wilt.

Perfect panties collectie

Bij Miss Mary hebt u altijd 100 dagen bedenktijd en terugstuurrecht.


Bedenkrecht, retour & ruil


Lingerie van topklasse

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt. Hoe een slechte beha onze hele dag kan verpesten! Maar dat hoeft helemaal niet. Bij Miss Mary nemen we uw comfort serieus, al meer dan 60 jaar. Onze passie is om kwaliteitsbeha’s te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze klanten hebben het over ‘het leven voor en na Miss Mary’. Wij noemen het eenvoudig Lingerie van Topklasse.


Welkom in de wereld van Miss Mary..