Visionary | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

LARS WALLIN + MISS MARY

Een unieke samenwerking


Visionary by Miss Mary is onze nieuwe productlijn met meer exclusieve lingerie – perfect voor alle gelegenheden waarbij u zich extra mooi wilt voelen. Voor de eerste collectie nodigden wij de Zweedse modeontwerper en meester-couturier Lars Wallin uit voor een exclusieve samenwerking.

”Toen Miss Mary mij benaderde dacht ik meteen dat dit een fantastische samenwerking kon worden: mijn ontwerpen en hun pasvorm. Ze hebben de perfecte pasvorm en ze kennen hun klanten dus het voelde heel veilig en tegelijk nieuw en spannend. Het resultaat is echt Miss Mary met een touch van mijn wereld” vertelt Lars Wallin.

Dat juist Lars Wallin werd gevraagd is geen toeval. Voor ons was hij vanaf het begin een vanzelfsprekende keuze. Met Visionary willen wij een collectie creëren die luxe en glamour uitstraalt, en wie kan dit beter uitdrukken dan Lars Wallin. In zijn loopbaan van bijna 30 jaar heeft hij fantastische creaties ontworpen die bij vrouwen het mooiste naar voren halen. We hebben gezien hoe zijn modecreaties worden gedragen door artiesten en persoonlijkheden op gala’s en op de rode loper, op televisie en op de grote podia.

Lars Wallin heeft een vormtaal die uniek is en bovendien een fantastisch oog voor details. Er is een duidelijk ”Wallin-gevoel” in alles wat hij ontwerpt, of het nu gaat om couture, bruidsjaponnen, sieraden, schoenen of prêt-à-porter collecties. Zelf beschrijft Lars zijn stijl als vrouwelijk, tijdloos en met attitude.

”In mijn kleding voel je je lichaam. Ik werk met de lijnen en uitsnijdingen rondom het lichaam. Ik streef ernaar om in mijn ontwerpen de vrouw naar voren te halen en in de schijnwerper te zetten, maar nooit zo dat zij een object wordt. Ik werk graag met gemengde materialen en laag-op-laag technieken om een driedimensionaal effect te creëren. Ook wat onzichtbaar is wordt een deel van het ontwerp.”

Het resultaat van de samenwerking Lars Wallin + Miss Mary is een collectie met ragfijne cupdrapeersels in laag-op-laag techniek, prachtige filetborduursels en het mooiste guipure-kant. Dit is lingerie die durft op te vallen maar die tegelijkertijd vederlicht aanvoelt omdat de kleding niet alleen prachtig is om te zien maar ook perfect zit. Kwaliteit en stijl die u seizoenen lang kunt dragen. Tijdloze elegantie die u dagelijks een luxueus gevoel geeft.

BEHA'S

Vind uw nieuwe lievelings-beha waar u zich helemaal prettig in voelt. Bij Miss Mary vindt u modellen met lifting en steun voor zowel de kleine als de grote buste, in de cupmaten A - J. Een beha moet dagelijks comfort bieden en daarom staan bij onze ontwerpen uw behoeften en comfort altijd voorop. Laat u inspireren door onze beha's met kwaliteit en pasvorm van wereldklasse.