Tijd voor lancering van ons voorjaarsnieuws!

25 Feb 2019 12:59 PM
Annica Svensson

Geliefde favorieten in nieuwe frisse kleuren maar natuurlijk ook geheel nieuwe modellen van comfortabele beha’s, slips en body’s. Hier vindt u de mooiste lingerie van dit voorjaar, van Miss Mary.


Het voorjaarsnieuws omvat alles van beha-modellen in technologisch geavanceerde functionele materialen tot klassieke modellen in natuurlijk katoen, modellen die goede steun geven en heerlijk comfortabele beha’s, elegant kant en exclusieve guipure-borduursels. Het kleurenthema voor dit seizoen kan niemand zijn ontgaan. Engels Rood domineert het hele kleurenscala, samen met de meest klassieke lingeriekleuren - wit en zwart.

Een langdurig fris gevoel met cooling t-shirt beha’s


Nu brengen we meer producten op de markt in ons geliefde “Keep Fresh” materiaal. Er zijn COOLING T-shirt-beha’s met beugel (foto hierboven) en zonder beugel (foto hieronder). Het elastische ”Keep Fresh” materiaal in de cup laat de huid ademen en zorgt voor een langdurig verkoelend en fris gevoel. Om u echt te laten profiteren van de voordelen van dit materiaal en te laten voelen hoe aangenaam het op de huid aanvoelt, heeft de voorgevormde cup geen wattering of voering. Verder heeft de beha mooie kanten details op de voorzijde en op de rug en zijn de schouderbandjes fraai gedecoreerd.

Combineer uw COOLING beha met een bijpassende slip voor een mooie set. De COOLING slip is gemaakt van zacht materiaal dat op de huid heel prettiig aanvoelt. Het front is gevoerd voor wat extra stevigte en maakt hem minder transparant. De zachte elastische tailleband garandeert aangenaam comfort, de hele dag. Het mooie kant van stretch in de beha vindt u terug op de slip, zowel voor als achter langs de beenuitsnijding.

De perfecte lifting met onze queen beugelbeha


De QUEEN beha zonder beugel is een van onze best ondersteunende beha’s zonder beugel en nu bieden wij deze favoriet ook aan met beugel. De gewatteerde steunconstructie in de onderste cuphelft en de beugel geven de buste een fantastische lifting en houden hem de hele dag op zijn plaats zonder het volume te vergroten. Leverbaar in twee kleurstellingen – een variant helemaal in wit en een grijze variant met kant in twee tinten.

Summer-beha, nu ook zonder beugel


De SUMMER beugelbeha is al een aantal seizoenen een van onze bestsellers en nu komt ook dit model zonder beugel op de markt. Het luxueuze guipure-borduursel in de bovenste cuphelft geeft deze comfortabele en stabiele comfort-beha een elegante touch. SUMMER heeft gewatteerde zijsteun in de buitenzijde van de cup wat helpt om de buste te centreren en te vormen. De cup is gemaakt van stijve charmeuse die goede steun biedt. Ook perfect voor de zwaardere buste omdat hij de buste de hele dag stevig op zijn plaats houdt. Verkrijgbaar in Engels rood en wit.

Heerlijk comfort met cotton fresh beha zonder


De COTTON FRESH beha zonder beugel die eerder alleen in wit verkrijgbaar was, komt er nu op veler verzoek ook in beige. Comfort en functie zijn in perfecte harmonie in deze katoenen favoriet (67% katoen) met extra hoge snijding voor. Opzij onder de arm hebben we een extra pand ingezet dat helpt om eventuele ”bobbels” bij de oksel glad te strijken. Dit helpt bovendien om uw kleding te beschermen.

Rood is het nieuwe zwart


Rood is een kleur die altijd actueel voelt en een echte klassieker aan het lingeriefront. Wist u bijvoorbeeld dat u een rode beha kunt dragen onder uw witte blouse of trui en dat die dan toch niet meer opvalt dan als u een beige beha had gekozen? Rood is misschien niet de meest discrete kleur, maar onder wit wordt hij toch discreet en daar houden we van! Het nieuws van dit voorjaar omvat meerdere geheel nieuwe modellen in onze geliefde kleur Engels rood en nu brengen we ook een aantal bestsellers in deze frisse trendy tint. Broderie Anglais, Cotton Dots en Lovely Lace met bijpassende slip zijn drie van onze meest geliefde beugelvrije beha’s die nu ook verkrijgbaar zijn in Engels rood. Als u liever een beugel hebt, is ook onze bestseller​ Romance nu verkrijgbaar in Engels rood.

Naast het nieuws bestaat ons assortiment uit een breed aanbod van bestsellers en moderne klassiekers. Wat ze allemaal gemeen hebben, ongeacht het model, is de perfecte pasvorm en het comfort. Wij investeren honderden uren in het ontwikkelen van patronen en het graderen van de maten van elk beha-model. Elke beha moet immers in elke maat even aangenaam aanvoelen en even goed zitten. Daarna testen we elk artikel door het langdurig door een groep vrouwen te laten gebruiken zodat we er zeker van zijn dat de kwaliteit duurzaam is en dat het artikel langdurig bestand is tegen wassen en slijtage. Dit alles betekent dat het ontwikkelen van een nieuwe Miss Mary beha een langdurig proces is. Daarom kunnen we niet zomaar honderd nieuwe modellen per jaar uitbrengen, en daar zijn we trots op! Een kledingstuk van Miss Mary is geen wegwerpartikel of een beha die je na één seizoen weggooit. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit en kwaliteit mag best wat tijd kosten. We hopen dat u even veel van onze nieuwelingen gaat houden als wij bij het ontwikkelen ervan.

You may also like