Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

In de garderobe van Miss Mary – Het ondergoed van de vrolijke jaren ‘80

Het modebeeld van de tachtiger jaren kan niemand ontgaan zijn, met zijn enorme schoudervullingen, skibroeken, neonkleuren en gepermanente poedelkapsels. Maar hoe zag het ondergoed eruit? Was dat even karakteristiek als de andere mode? We hebben wat oude catalogussen doorgebladerd en van alles gevonden, van frottéslips tot kleding met de naam Minusbuste. Kijk met ons terug naar de beelden uit die tijd.

Help! Mijn beha voelt zo warm.

Om verschillende redenen kan een beha soms warm voelen, misschien door het jaargetijde of door de overgang, door medicijngebruik of om andere redenen. Wat de oorzaak ook is, er is een oplossing. Hier volgen een aantal zaken om aan te denken als u op zoek bent naar een beha of naar ondergoed waarin u zich niet onnodig warm hoeft te voelen.

Wie is Mary? De vrouwen achter het merk

Wat zou Miss Mary zijn zonder al die fantastische vrouwen? Niet alleen u, onze gewaardeerde klanten, maar ook alle vakkundige medewerksters. Het is een feit dat we niet eens zouden bestaat als er niet een zekere Mary was geweest. Ja, we hebben onze naam te danken aan een echte vrouw. We willen u graag laten kennismaken met enkele van de vrouwen achter Miss Mary of Sweden.

Bestaat er ondergoed dat het lichaam verkoelt?

In het warme jaargetijde of tijdens de overgang is het fijn om koelere kleding te dragen. Onze beste tip om je koel te kleden is om onderop te beginnen, dat wil zeggen met het juiste type ondergoed. Dat kan echt verschil maken. Laten we eens nader kijken naar iets waarvan velen het bestaan niet kennen: ondergoed dat een verkoelend effect heeft op de huid.

Voor mij als styliste draait alles om de klanten van Miss Mary

Hoe is het om te werken als ontwerpster van lingerie? Deze week hebben we in de blog een ontmoeting met Marie-Louise Asphäll, styliste en patroonmaakster bij Miss Mary, die laat zien wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van een nieuwe collectie. Verder zijn we benieuwd of zij ook persoonlijke favorieten heeft in de collectie. Antwoorden op deze vragen en nog veel meer leest u in ons diepte-interview.

Pagina's