Welkom in een nieuwe BEHA-WERELD | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Welkom in een nieuwe BEHA-WERELD

Vandaag openen wij de deur naar onze nieuwe blog waarin wij u meenemen op een spannende reis in de fascinerende wereld van de lingerie. Wij delen tips en trucs van insiders waardoor u op een heel nieuwe manier naar beha’s zult kijken.  

Uw beha is een kledingstuk dat u elke dag op uw hart draagt. Hij geeft lifting, steun en comfort. Hij is verkrijgbaar in honderden varianten en maten dus het is logisch dat er verwarring kan ontstaan en dat het soms wel een doolhof lijkt. Met als gevolg dat de meeste vrouwen nu rondlopen met een ongemakkelijk zittende en slecht passende beha. Daar willen wij verandering in brengen.   

Daarom openen wij nu voor het eerst de deur naar het hart van onze wereld – naar alle kennis die wij in de 60 dat wij beha’s produceren hebben verzameld. Ontmoet de mensen achter uw Miss Mary product. Wij delen de geheimen van de branche met u, over de kunst om een beha te creëren en over de kunst om een beha te vinden die voldoen aan uw persoonlijke wensen. U krijgt tips en advies over het voorkomen van afglijdende schouderbandjes of hoe u direct aan de naden van de cup kunt zien welke vorm de buste daarin krijgt (zonder de beha zelfs maar te passen!).  

”Nooit meer denken dat het moeilijk is met beha’s.”

Kijk ook uit naar onze prijsvragen waar u mooie prijzen kunt winnen. Waarover wilt u dat wij in de blog schrijven? Is er iets wat u zich altijd heeft afgevraagd wat betreft beha’s? Schrijf dan gerust uw vragen in het commentaarveld hieronder.   

PS! Meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u bovendien updates van de beste blogartikelen.

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.