Welke beha-persoonlijkheid bent u? | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Welke beha-persoonlijkheid bent u?

Aan welke beha je de voorkeur geeft is heel persoonlijk. Kiest u uw beha om zijn uiterlijk of omdat hij zo comfortabel is? Misschien zijn uiterlijk en comfort voor u minder belangrijk en gaat het u meer om de praktische eigenschappen. We hebben de 5 algemeenste beha-archetypen op een rijtje gezet en voor elke beha-persoonlijkheid een beha-tip gekozen. Wie bent u? 

DE LIEFHEBSTER VAN COMFORT

Voor de liefhebster van comfort gaat het er vooral om hoe prettig de beha is om te dragen. Hij moet gemaakt zijn van zacht materiaal en niets bevatten wat kan klemmen of schuren. De ultieme beha is een beha die zo goed zit dat je niet voelt dat je hem draagt. Ze is geen ster op het gebied van beha-terminologie of als het gaat om kennis van de eigenschappen van een beha, bijvoorbeeld wat zijsteun betekent. Het doorslaggevende is het gevoel dat ze heeft als ze het kledingstuk aantrekt. Als dat helemaal goed is, wordt deze beha direct de eerste keus in haar garderobe. Ze bezit liefst meerdere exemplaren van dezelfde beha. Eens een favoriet, altijd een favoriet. De liefhebster van comfort is loyaal en betrouwbaar, net zoals ze wil dat haar beha is.
Onze eerste keus voor de Liefhebster van comfort: LOVELY LACE. Dit is echt een beha waar ze helemaal achter staat. Hij heeft brede gewatteerde schouderbandjes, zacht katoen en elastische kant, heeft geen beugel en biedt gewoon het allerfijnste comfort dat ze ooit bij een beha heeft gevonden. Bovendien waardeert ze de keuze uit zoveel verschillende kleuren. Wat haar betreft wordt het een kleur voor elke dag van de week.

DE ZELFVERZEKERDE
De zelfverzekerde weet dat een goed passende beha het silhouet en de vorm definieert en dat de kleding die ze erover draagt altijd goed zit. Zoals haar naam al zegt is ze niet bang om in het leven iets nieuws te proberen, ze weet wat ze wil hebben en is bereid om ervoor te gaan. Ze weet ook welk verschil het juiste beha-model maakt voor haar houding, comfort en uiterlijk. Ze onderschat nooit het effect dat een goede beha kan hebben op je humeur.  Onze eerste keus voor de Zelfverzekerde: JOY
JOY ziet er fraai uit maar biedt ook veel steun en lifting en zorgt voor een heel mooie pasvorm en silhouet. Ze stelt het op prijs dat de licht gewatteerde cups maken dat de tepels nooit zichtbaar hoeven te zijn door de kleding.  

DE MODEBEWUSTE
De modebewuste werd al verliefd op haar nieuwe favoriete beha voordat ze hem de eerste keer aantrok. Het was gewoon liefde op het eerste gezicht. Heerlijke kant, een mooi dessin of een prachtige kleur. Ze houdt er nou eenmaal van om zicht mooi te voelen en te kleden. Ondergoed is leuk en voor haar mag het best gezien worden. De modebewuste heeft graag plezier, ze geniet van het leven en houdt van mooie outfits. Ze weet ook dat geen enkele outfit compleet is zonder een echt mooie beha eronder.
 Onze eerste keus voor de Modebewuste: FANTASTIC FLAIR
Goed, het is eigenlijk geen beha maar de uitzondering bevestigt de regel. Deze elastische kanten body is gewoon ontzettend mooi en ze vindt het fantastisch dat je hem ook kunt dragen als een zichtbaar kledingstuk onder een elegant jasje. De perfecte outfit voor een avondje uit.

DE RATIONELE
Voor de rationele draait alles om slimme functionaliteit. Een beha moet doen wat hij belooft, namelijk de buste de hele dag stevig op zijn plaats houden. Ze is zich ervan bewust dat een echt goede beha vóór haar werkt en niet tegen haar. Dankzij deze instelling zorgt ze ervoor dat ze zich altijd goed voorbereidt voordat ze een nieuwe beha koopt. Het materiaal en de eigenschappen maken echt verschil. Door geen overhaaste besluiten te nemen en opmerkzaam te zijn maakt ze in het leven altijd slimme keuzes en dat geldt natuurlijk ook als ze een beha kiest. Ze weet uiteraard ook precies welke beha-maat ze heeft.Onze eerste keus voor de Rationele: STAY FRESH omdat deze beha vol zit met de slimme oplossingen waar ze zo van houdt. Hij is gemaakt van functioneel vochtabsorberend materiaal, heeft voorgevormde naadloze cups, een extra brede steungevende rug, gewatteerde schouderbandjes en een slim ontwerp met zijvleugel dat zorgt voor een vloeiend silhouet.

DE LIEFHEBSTER VAN KWALITEIT
De liefhebster van kwaliteit houdt van topkwaliteit die seizoenen lang meegaat en zijn vorm behoudt, niet pluist of snel slijt. Sinds de dag waarop ze voor het eerst een echte kwaliteitsbeha aantrok, vindt ze het moeilijk om genoegen te nemen met minder. Ze wil dat haar beha er als nieuw uitziet, ook als ze hem al lang heeft, en daarom vindt ze het niet erg als de prijs wat hoger is dan die van de goedkopere merken die ze in de stad tegenkomt. Ze is een fijnproever in het leven en weet dat echte kwaliteit duurzaam is. Net als goede onderkleding duurzaam moet zijn.
Onze eerste keus voor de Liefhebster van kwaliteit: DREAMSCAPE, ontworpen door de veelgeprezen modeontwerper Lars Wallin die een romantische en goed zittende beha heeft gecreëerd met ragfijn laag-op-laag weefsel met borduursel en kant van de allerhoogste kwaliteit. Ideaal voor al die keren dat je op je mooist wilt zijn met kwaliteit die je voelt en ziet.

Welke persoonlijkheid bent u en wat is uw favoriete beha? Vertel het zelf in het commentaarveld hieronder.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.