Waarom 5 beha’s beter zijn dan 2… | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Waarom 5 beha’s beter zijn dan 2…

Hoeveel beha's moet je eigenlijk in je garderobe hebben? Een, twee, drie .. twintig? Is het oké om maar één beha te bezitten die je draagt, wast, een nacht laat drogen en de volgende ochtend weer aantrekt? Absoluut, als je elke twee maanden een nieuwe beha wilt kopen. Hier leggen we uit waarom vijf beha's beter zijn dan twee (nee, dat zeggen we niet om meer beha's te verkopen).

Hebt u er wel eens bij stilgestaan dat je, als je twee beha’s hebt die je even vaak gebruikt, elke beha 188 keer per jaar of 365 keer in twee jaar zult gebruiken? Geen wonder dat ze snel verslijten. Zelfs een dure kwaliteitsbeha is niet onverslijtbaar. Een kledingstuk dat zo dicht op het lichaam zit als een beha, wordt aan warmte en wrijving blootgesteld. Het materiaal is elastisch en rekt uit doordat het nauw aansluit om steun en lifting te kunnen geven. Als je het kledingstuk tussen twee keer dragen laat rusten, krijgt de textielvezel de kans om te herstellen. Hij houdt daardoor zijn veerkracht en gaat langer mee. Draag daarom niet twee dagen achter elkaar hetzelfde kledingstuk. Hoe meer beha’s je hebt waartussen je kunt wisselen, des te beter.


Hoeveel beha’s heb je eigenlijk nodig? Een, twee, drie, twintig?

VARIATIE IS FIJN VOOR HET LICHAAM
Niet alleen de beha heeft rust nodig. Je huid en je lichaam hebben het ook nodig. Zelfs al hoort een goed passende beha in de juiste maat geen markeringen te geven, kan dat soms lastig te vermijden zijn als je uitgesproken rondingen hebt of een zeer grote buste. Als je een aantal verschillende beha-modellen hebt met bijvoorbeeld de schouderbandjes op verschillende afstanden van elkaar, kun je de drukpunten op verschillende plekken variëren.Een goed zittende beha is een beha die je bij thuiskomst niet wilt uittrekken. Lingerie moet comfortabel zitten en goed aanvoelen.

VERSCHILLENDE BEHA’S GEVEN VERSCHILLENDE VORMEN VAN STEUN
Je gebruikt verschillende beha’s voor verschillende behoeften en om het meeste uit je garderobe te halen, is het slim om deze aan je levensstijl aan te passen.

Of je nu een kleine of een grotere buste hebt, je kunt soms behoefte hebben aan een extra lifting. Een zeer ontspannen buste kan gemakkelijk warm en oncomfortabel gaan aanvoelen door het effect van huid tegen huid. Om dat te verhelpen adviseren we om dan altijd een beugelbeha te dragen, omdat de beugel de buste lift en steunt op zo’n manier dat de borsten afzonderlijk gesteund worden doordat ze gescheiden worden en niet tot een eenheid worden samengeperst.


Investeer in verschillende behamodellen in uw garderobe. Ze geven steun op verschillende manieren en geven ook het lichaam rust. Hier zien we LOVELY LACE zonder beugel en ROSE met beugel.

Draag ook geen mooie zachte beha die niet voldoende support geeft als u veel buitenshuis beweegt, zeker niet als u een grotere buste hebt. Als u traint, loont het om in een echte sportbeha te investeren. Sportbeha’s zijn er in verschillende typen bounce control (sterktes), dus kies er een die bij uw behoeften past. Als u aan yoga en powerwandelen doet, hebt u geen sportbeha nodig die gemaakt is voor superintensieve training waarbij je op en neer springt. Kies er een die bij uw activiteitsniveau past.


De perfecte chique beha? SHIMMER FROST of DREAMSCAPE?

STEL EEN GOEDE BEHA-GARDEROBE SAMEN MET DEZE EENVOUDIGE KLEDINGSTUKKEN

  • Denk slim met kleur. Kies ten minste een of twee beha’s die met uw huidskleur matchen, zoals beige of bruin, als u niet wilt dat uw beha door uw kleding heen te zien is. Als u van kleurrijk houdt, is rood een goed alternatief, want dat zie je ook minder onder dunne kleding. Hetzelfde geldt voor roze.
  • Een of twee comfortabele beha’s die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Katoen is duurzaam en perfect voor de alledaagse beha.
  • Een of twee beugelbeha’s die werkelijk goede steun en lifting geven.
  • Een voorgevormde T-shirtbeha die bijzonder discreet is onder dunne kleding.
  • Een sport-beha voor activiteiten.
  • Een chique beha voor als u zich wat meer gekleed wilt voelen, bijvoorbeeld als u naar een feest of een bruiloft gaat.
  • Een multiway-beha waarvan je de schouderbandjes kunt veranderen. Dan haal je meer uit je beha als je niet altijd wilt dat de schouderbandjes zichtbaar zijn, zoals wanneer je een haltertop draagt of als je de druk anders moet verdelen.


Als u een beha vindt die u bevalt, koop die dan in verschillende kleuren. Hierboven KEEP FRESH zonder beugel.

ALS U UW FAVORIET HEBT GEVONDEN
Als u eenmaal een favoriet model hebt gevonden dat u altijd wilt dragen, kunt u daar beter 2-3 exemplaren van kopen dan dat u andere modellen koopt die u daarna toch niet gaat dragen. Als u een sterke voorkeur hebt voor beugelbeha’s, kies dan een beugelmodel voor al uw beha’s. Het tegenovergestelde geldt natuurlijk ook: als u niet van beugelbeha’s houdt, kies dan een beha zonder beugel, maar dan wel een die werkelijk goed steunt, vooral als u een grotere buste hebt. Laat uw keuze vallen op een stevig model met een brede rug en niet-elastisch materiaal of extra versteviging in de cup.

Lingerie moet altijd comfortabel zitten en je moet je zo kleden dat het goed voelt. Het spreekt vanzelf dat je om dat te bereiken niet een massa beha’s moet gaan inslaan die je dan ongebruikt en onbemind in de lingerielade laat liggen. Maar meer dan twee beha’s moet je toch echt wel hebben als je wilt dat ze lang meegaan. 4-6 beha’s is doorgaans een redelijk aantal om mee te beginnen, dus waarom geen 5?

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.