Tijd voor lancering van ons voorjaarsnieuws! | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Tijd voor lancering van ons voorjaarsnieuws!

Geliefde favorieten in nieuwe frisse kleuren maar natuurlijk ook geheel nieuwe modellen van comfortabele beha’s, slips en body’s. Hier vindt u de mooiste lingerie van dit voorjaar, van Miss Mary.

Het voorjaarsnieuws omvat alles van beha-modellen in technologisch geavanceerde functionele materialen tot klassieke modellen in natuurlijk katoen, modellen die goede steun geven en heerlijk comfortabele beha’s, elegant kant en exclusieve guipure-borduursels. Het kleurenthema voor dit seizoen kan niemand zijn ontgaan. Engels Rood domineert het hele kleurenscala, samen met de meest klassieke lingeriekleuren - wit en zwart.

LONG-LASTING FRESH FEEL WITH A COOLING T-SHIRT BRA

EEN LANGDURIG FRIS GEVOEL MET COOLING T-SHIRT BEHA’S  
Nu brengen we meer producten op de markt in ons geliefde “Keep Fresh” materiaal. Er zijn COOLING T-shirt-beha’s met beugel (foto hierboven) en zonder beugel (foto hieronder). Het elastische ”Keep Fresh” materiaal in de cup laat de huid ademen en zorgt voor een langdurig verkoelend en fris gevoel. Om u echt te laten profiteren van de voordelen van dit materiaal en te laten voelen hoe aangenaam het op de huid aanvoelt, heeft de voorgevormde cup geen wattering of voering. Verder heeft de beha mooie kanten details op de voorzijde en op de rug en zijn de schouderbandjes fraai gedecoreerd.

COOLING bra

Combineer uw COOLING beha met een bijpassende slip voor een mooie set. De COOLING slip is gemaakt van zacht materiaal dat op de huid heel prettiig aanvoelt. Het front is gevoerd voor wat extra stevigte en maakt hem minder transparant. De zachte elastische tailleband garandeert aangenaam comfort, de hele dag. Het mooie kant van stretch in de beha vindt u terug op de slip, zowel voor als achter langs de beenuitsnijding.

GET THE PERFECT LIFT WITH A QUEEN UNDEWIRED BRA

DE PERFECTE LIFTING MET ONZE QUEEN BEUGELBEHA
De QUEEN beha zonder beugel is een van onze best ondersteunende beha’s zonder beugel en nu bieden wij deze favoriet ook aan met beugel. De gewatteerde steunconstructie in de onderste cuphelft en de beugel geven de buste een fantastische lifting en houden hem de hele dag op zijn plaats zonder het volume te vergroten. Leverbaar in twee kleurstellingen – een variant helemaal in wit en een grijze variant met kant in twee tinten.

SUMMER BRA NOW ALSO AVAILABLE NON-WIRED

SUMMER-BEHA, NU OOK ZONDER BEUGEL  
De SUMMER beugelbeha is al een aantal seizoenen een van onze bestsellers en nu komt ook dit model zonder beugel op de markt. Het luxueuze guipure-borduursel in de bovenste cuphelft geeft deze comfortabele en stabiele comfort-beha een elegante touch. SUMMER heeft gewatteerde zijsteun in de buitenzijde van de cup wat helpt om de buste te centreren en te vormen. De cup is gemaakt van stijve charmeuse die goede steun biedt. Ook perfect voor de zwaardere buste omdat hij de buste de hele dag stevig op zijn plaats houdt. Verkrijgbaar in Engels rood en wit.

SUMMER SHAPING BODY FOR THE RIGHT FEEL

SUMMER SHAPE-BODY VOOR HET JUISTE GEVOEL
De serie SUMMER wordt nu aangevuld met een beugelvrije body met zijsteun in de cup. Deze body heeft in het front een versterking voor een stabiel en veilig gevoel, de hele dag, wat dit kledingstuk voor veel vrouwen tot een favoriet maakt. Als je een shape-body draagt krijg je vaak automatisch een wat betere houding, een voordeel voor wie last heeft van moeheid van rug en schouders. Onze body’s kunnen worden geopend en gesloten in het kruisje. Op die manier kunt u hem aantrekken door erin te stappen zoals in een badpak, of u kunt hem over het hoofd aantrekken. De sluiting in het kruisje is wat naar voren geplaatst zodat de sluiting beter bereikbaar is. De SUMMER BODY is verkrijgbaar in Engels rood en wit.

GRACE UNDERWIRED BRA WITH SUPPORT CONSTRUCTION

GRACE BEHA ZONDER BEUGEL MET STEUNCONSTRUCTIE
De GRACE beha heeft een gewatteerde steunconstructie in de onderste cuphelft die de buste een mooie lifting geeft, ook al heeft de beha geen beugel. De buste blijft de hele dag op zijn plaats dankzij de extra steun en de hoog gesneden cup. Het kant in de cup is elastisch wat zorgt voor een mooi aangepaste pasvorm. Onze geliefde brede gewatteerde schouderbandjes geven extra comfort en ontlasten de schouders.

LOVELY COMFORT WITH COTTON FRESH NON-WIRED BRA

HEERLIJK COMFORT MET COTTON FRESH BEHA ZONDER 
De COTTON FRESH beha zonder beugel die eerder alleen in wit verkrijgbaar was, komt er nu op veler verzoek ook in beige. Comfort en functie zijn in perfecte harmonie in deze katoenen favoriet (67% katoen) met extra hoge snijding voor. Opzij onder de arm hebben we een extra pand ingezet dat helpt om eventuele ”bobbels” bij de oksel glad te strijken. Dit helpt bovendien om uw kleding te beschermen.

RED IS THE NEW BLACK

ROOD IS HET NIEUWE ZWART
Rood is een kleur die altijd actueel voelt en een echte klassieker aan het lingeriefront. Wist u bijvoorbeeld dat u een rode beha kunt dragen onder uw witte blouse of trui en dat die dan toch niet meer opvalt dan als u een beige beha had gekozen? Rood is misschien niet de meest discrete kleur, maar onder wit wordt hij toch discreet en daar houden we van! Het nieuws van dit voorjaar omvat meerdere geheel nieuwe modellen in onze geliefde kleur Engels rood en nu brengen we ook een aantal bestsellers in deze frisse trendy tint. Broderie Anglais, Cotton Dots en Lovely Lace met bijpassende slip zijn drie van onze meest geliefde beugelvrije beha’s die nu ook verkrijgbaar zijn in Engels rood. Als u liever een beugel hebt, is ook onze bestseller​ Romance nu verkrijgbaar in Engels rood.

Red

Naast het nieuws bestaat ons assortiment uit een breed aanbod van bestsellers en moderne klassiekers. Wat ze allemaal gemeen hebben, ongeacht het model, is de perfecte pasvorm en het comfort. Wij investeren honderden uren in het ontwikkelen van patronen en het graderen van de maten van elk beha-model. Elke beha moet immers in elke maat even aangenaam aanvoelen en even goed zitten. Daarna testen we elk artikel door het langdurig door een groep vrouwen te laten gebruiken zodat we er zeker van zijn dat de kwaliteit duurzaam is en dat het artikel langdurig bestand is tegen wassen en slijtage. Dit alles betekent dat het ontwikkelen van een nieuwe Miss Mary beha een langdurig proces is. Daarom kunnen we niet zomaar honderd nieuwe modellen per jaar uitbrengen, en daar zijn we trots op! Een kledingstuk van Miss Mary is geen wegwerpartikel of een beha die je na één seizoen weggooit. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit en kwaliteit mag best wat tijd kosten. We hopen dat u even veel van onze nieuwelingen gaat houden als wij bij het ontwikkelen ervan.

Reacties

Sue savage

I always buy miss Mary bras,because of my awkward size,but I’m always disappointed by the range of styles in the non wired as opposed to the wired range.

Annica Svensson

Hi Sue. Thank you for choosing Miss Mary. <3 We try to have an as broad selection of models and sizes as possible, but unfortunately, it's impossible to fit everyone's size and taste. We try to make new styles with each new collection, so hopefully you will find some more styles in future collections. 

Annica / Miss Mary

Anne k Giarla

I love Miss Mary Bras! Do you have one that doesn’t have a seem across the middle of breast? My size is 42 E.

Annica Svensson

Hi Anne. Thank you for your kind words. Here are some bras with without any seams across the cup.

https://www.missmary.eu/bra/tag/t-shirt-bras

Annica / Miss Mary

mareeS

I love the ones I have bought. Will be coming back for more, they are perfect, fit, style, comfort etc.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.