Laat uw kleding mooier zitten met de juiste onderkleding | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Laat uw kleding mooier zitten met de juiste onderkleding

Weet u welke behakleur het minst zichtbaar is onder witte kleding? Niet wit, beige of bruin. Dit keer bekijken we in de blog hoe onderkleding het uiterlijk van uw gewone kleding beïnvloedt.

Een beha geeft niet alleen steun en comfort, maar vormt ook de buste. Misschien hebt u wel eens een beha gekocht die er zo goed uitzag in de paskamer, hij had mooie kant, een fraai decolleté, hij voelde mooi en gaf de buste lifting waar u dat wilde. Dan kwam u thuis en trok er een trui over aan en ineens voelde die eerst zo mooie beha helemaal niet meer zo fijn. De borsten werden plotseling puntig, samengedrukt of geplet, of ze wezen naar buiten! Of uw favoriete blouse vertoonde inkijk tussen de knoopjes terwijl hij daarvoor altijd zo goed zat. Hoe kies je onderkleding waarmee de kleding er mooi uitziet en goed valt? Hier zijn onze beste tips.

Vermijd openingen tussen de knoopjes van het overhemd
Een eeuwig dilemma voor vrouwen met een grote buste: de blouse spant over de buste en de knoopjes trekken openingen. De meeste blouses en overhemden zijn immers niet rekbaar zoals een trui. Dat wordt opgelost met een minimizer-beha.


De beugelloze Smoothly is een minimizer-beha, perfect om onder een blouse of overhemd te dragen.

Een minimizer-beha heeft cups die de buste platter maken en verdelen over een groter oppervlak, dankzij het feit dat de cups ondieper en breder zijn gemaakt dan bij een traditionele beha.


De Joy beugelbeha heeft gewatteerde cups die verhinderen dat de tepels door de trui heen zichtbaar zijn.

”Tover” de tepels weg
Als het u hindert dat uw tepels zichtbaar zijn onder uw kleding, is een beha met een gewatteerde cup de oplossing. Die vergroot niet het volume van de buste omdat de wattering meestal heel dun is. Een gewatteerde cup is daarentegen vormbestendig en geeft de buste een fraaie vorm. Hij is er in voorgevormd of met naden. Als u liever een ongewatteerde cup hebt, kunt u nipple covers dragen..


Nipple-covers, perfect als u wilt vermijden dat de tepels zichtbaar zijn en u geen gewatteerde cup wilt hebben.

Lingerie voor warme dagen
Lichtere lingerie is perfect voor warme dagen, vooral als het materiaal ademt waardoor u niet het gevoel hebt van een sauna onder uw kleding. Bovenkleding in de natuurlijke materialen linnen, bamboe, katoen, zijde of wol kunt u het beste combineren met katoenen onderkleding.


Broderie Anglais is de perfecte zomerbeha met een cup in ongewatteerd katoenen materiaal dat de huid laat ademen.

Ook synthetische functionele materialen zoals Keep Fresh zijn uitstekend op warme dagen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om te ademen en te voorkomen dat het vochtig aanvoelt als je transpireert. Op koelere dagen is een gewatteerde beha perfect.

”Kleding gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen, bamboe, katoen, zijde of wol kunt u het beste combineren met katoenen lingerie”

Een beha onder dunne stoffen
Als u wilt voorkomen dat de beha zichtbaar is door dunne kledingstukken, ongeacht de kleur van de kleding, kies dan een voorgevormde T-shirtbeha. Deze heeft geen naden op de cups. Ook hier is het belangrijk om de juiste maat voor uw beha te vinden. Als u een voorgevormde beha kiest, maar met de verkeerde cupmaat, is de beha juist geweldig zichtbaar onder uw trui.


Stay Fresh, een ongewatteerde beha zonder naden op de cups, perfect om onder dunne kleding te dragen.

Een rode beha onder een wit overhemd
Weet u welke behakleur het minst zichtbaar is onder witte kleding? Het hangt een beetje van de huidtint af, maar een witte beha is doorgaans even duidelijk zichtbaar onder de kleding als een zwarte beha. Als u witte kleding draagt, denk er dan aan om een mooie beha met fraaie kanten details of borduursel te kiezen, die juist extra mag opvallen.

”Een rode beha zie je niet onder een wit overhemd.”

Maar als u wilt dat uw beha zo onzichtbaar mogelijk is onder uw witte overhemd, is het juist het slimst om een rode beha te kiezen. Rode lingerie creëert een vorm van optisch bedrog en wordt nagenoeg onzichtbaar. Ook sommige tinten groen hebben dat effect, een beetje afhankelijk van de huidtint. Probeer het maar uit als u weer een beha gaat kopen. Het is toch leuker om wat kleur in de lingerielade te hebben dan alleen klassieke basiskleuren als wit, beige, bruin en zwart.Rode lingerie is perfect om onder wit te dragen. Probeer het zelf maar eens uit.

Hoe je statische elektriciteit in kleding vermijdt
Bepaalde ruim zittende jurken en rokken met een mooie valling kunnen soms hinderlijk aan de benen vastplakken door statische elektriciteit. Om dat te vermijden kunt u een dunne onderrok onder uw kleding dragen. Maar als u een panty draagt, kan soms ook de onderrok statisch worden. Dan kan spoelmiddel in de was helpen. Of u maakt uw handen nat met water of smeert ze in met handcrème waarna u ermee over de panty strijkt.

De beste beha voor laag uitgesneden kleding
Kies voor een laag uitgesneden beha als u meerdere laag uitgesneden topjes hebt. Er bestaan plunge-beha’s met een extra lage beugel die speciaal voor dat doel zijn ontworpen. Zorg ervoor dat u niet een te kleine cupmaat krijgt zodat de buste buiten de cup valt. In al die jaren dat ik met beha’s heb gewerkt, ben ik heel wat vrouwen tegengekomen die graag een te kleine cup dragen omdat ze denken dat de buste er groter uitziet als de borsten tussen de cups uitpuilen. Maar de buste ziet er dan echt niet groter uit. Het enige wat je ziet is dat de beha te klein is. Als u het volume van uw buste wilt vergroten, kies dan een stevige push-up beha in de juiste maat . De juiste maat is het allerbelangrijkste.

”Als het u te warm wordt met zoveel lagen kleding, zijn er hemdjes die de huid verkoelen.”


Als u onder laag uitgesneden kleding niet teveel huid wilt laten zien, kunt u heel goed een eenvoudig basishemdje dragen. Op de foto ziet u Cool Sensation.

Als u zich niet op uw gemak voelt met veel zichtbare huid, maar toch een laag uitgesneden jurk of topje wilt dragen, kunt u tussen de beha en de jurk een hemdje dragen. Een eenvoudig basishemdje is meestal de oplossing. Als het u te warm wordt met zoveel lagen kleding, bestaan er hemdjes in materialen die de huid verkoelen, zoals de gepatenteerde techniek WinCool, die we in ons Cool Sensation hemdje gebruiken.

Beha’s voor kledingstukken met een rugdecolleté
Dit is een klassiek dilemma. Sommige jurken hebben een diep rugdecolleté en u houdt van de jurk, maar u wilt niet dat de beha-band zichtbaar is. Sommigen lossen dit op door een beha-kleur te kiezen die zo veel mogelijk op hun eigen huidskleur lijkt. Een andere suggestie is u er gewoon niets van aan te trekken dat de beha zichtbaar is. Een beha dragen is iets natuurlijks dat de meeste vrouwen doen, dus waarom zou u zich er druk over maken? Wie een grotere buste heeft, voelt zich doorgaans niet erg gemakkelijk zonder beha en het kan moeilijk zijn om een rugloze ​​beha te vinden die de buste ondersteunt.


De Flames beha is vanuit alle invalshoeken mooi. Een perfect voorbeeld van een beha die best van onder het decolleté te voorschijn mag komen.

We adviseren om een beha te kiezen met mooie kanten details in het rugdeel. Er is veel lingerie ontworpen om gezien te worden. ”Underwear as Outerwear” , zoals het zo prachtig heet in het Engels. Maak uw beha een deel van uw outfit.

De mooiste lingerie voor de feestjurk
Het heeft geen zin om in een prachtige jurk te investeren als de onderkleding geen steun geeft waar dat zou moeten. Zorg ervoor dat de beha een werkelijk goede steun en lifting geeft. Kies bij voorkeur een beugelbeha, zodat u werkelijk de buste op de gewenste hoogte lift. Met een goedzittende beha zult u zich automatisch meer op uw gemak en ook mooier voelen.


Rose, een fraaie en toch goedzittende kanten beha die een zeer goede lifting, steun en vorm geeft, doet het perfect onder een feestjurk.

Draag geen pluizige verwassen beha onder een nieuwe jurk. Ik kan u verzekeren dat het verschil maakt als u een mooie, goedzittende beha draagt die een gevoel van luxe geeft. Uw outfit begint bij de onderkleding. Dat is te merken, ook al zie je het niet,.

Laat uw nauwsluitende jurk mooier zitten
Als u een tamelijk nauwsluitende jurk hebt waarvan u het silhouet strakker wilt maken, is een body een uitstekende oplossing. Een body voorkomt dat de randen van de beha zich op de rug aftekenen.

”Een body is perfect als je een gladstrijkend effect op de rug wilt hebben.”

 


Fantastic Flair is een body zonder vormend effect. Perfect als je een gladstrijkend effect op de rug wilt hebben.

In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, is een body niet altijd een sterk vomend shapewear-kledingstuk. We hebben verschillende body’s zonder vormend effect in onze collectie. De meeste zijn aan de voorzijde verstevigd en hebben een gladstrijkend effect, maar ze verkleinen niet de taillemaat. Als u op zoek bent naar een vormend effect, zijn er pure shapewearbody’s. Waar het om gaat is, dat u er een kiest waar u zich prettig in voelt. Lingerie is er voor u.

Of een body nu vormt of niet, hij heeft altijd een gladstrijkend effect op de rug in vergelijking met een gewone beha. Daarom dragen veel vrouwen graag een body onder een nauwsluitende jurk of trui.


Een behahemdje samen met een hoge slip geeft hetzelfde behaaglijke gevoel en gladstrijkende effect als een body. Op de foto ziet u het Lovely Lace hemdje.

Als u niet graag de body in het kruis wilt hoeven openen als u een jurk draagt, is een behahemdje met een hoge slip een goed alternatief. Ze hebben hetzelfde gladstrijkende effect als een body. Ze vormen ook een alternatief voor vrouwen die te lang of te kort zijn om een body perfect te laten zitten. De meeste body’s worden immers gemaakt voor een standaardlengte. Er zijn beha’s en body’s met voorgevormde cups die u kunt kiezen als de stof van de jurk heel dun is, zodat u zichtbare naden kunt vermijden.

Zo vermijdt u zichtbare schouderbandjes
Als u een kledingstuk draagt met racerback en niet wilt dat de schouderbandjes zichtbaar zijn, zijn er beha’s met verschillende oplossingen. Sommige hebben afneembare schouderbandjes of bandjes die je kunt kruisen. Andere hebben een haakje aan de achterkant van de schouderbandjes zodat je die op de rug aan elkaar kunt haken. Er zijn talloze mogelijkheden.


De Confident-beha heeft schouderbandjes die op de rug aan elkaar gehaakt kunnen worden.

Een broek die zich in de taille ”ingraaft”
Als je zit met een spijkerbroek aan, kan de onhandige band zich soms in de buik ”ingraven”. Een body beschermt tegen schuren en verdeelt de druk gelijkmatiger. Ook een afdruk in de huid van strak zittend elastiek van bijvoorbeeld een panty wordt ermee voorkomen. In het algemeen wordt het ”muffineffect” verminderd.


Met een body vermijd je de randen die een beha op de rug veroorzaakt.

De mooiste slips voor nauwsluitende broeken
Sommige slips hebben vrij dikke randen in de beenopening die onder dunne broeken zichtbaar kunnen zijn. Kies een slip met lasergesneden beenopening of een dunner elastiek. Slips met een verticale naad middenachter hebben een flatteuze snit die de natuurlijke vorm van het zitvlak volgt. Er zijn ook slips die het zitvlak een lichte lifting geven, zoals bijvoorbeeld onze Diamond shapeslip.


De Diamond shapeslip is versterkt, zodat het zitvlak een lifting en een fraaie vorm krijgt.

Slips die omlaag rollen of afzakken
Als je een klein flatterend ”bolletje” op je buik hebt, zoals bijna alle vrouwen hebben, komt het vaak voor dat slips zoals bijvoorbeeld hipsters, na een tijd omlaag glijden en op een ongemakkelijke manier onder het ”bolletje” belanden. Als je een broek draagt, kun je soms voorkomen dat de slip omlaag rolt, maar om dit ongemak te verhelpen kun je het beste een hoge slip te dragen die bijna tot aan de navel reikt. Maxislips of boxerslips hebben beide een hoge taille.


Slips die tot aan de navel reiken blijven goed zitten en rollen niet omlaag

Een andere oplossing om problemen te voorkomen met slips die omlaag rollen is een body. Als de body is gemaakt van glanzend materiaal valt de kleding automatisch mooier. De kleding blijft niet haken maar glijdt bij beweging gemakkelijker over het lichaam.

Persoonlijk advies
Als u ook maar de minste twijfel hebt, helpt onze klantenservice u om de juiste lingerie voor uw behoeften te vinden. Ze geven antwoord op alle mogelijke vragen, kleine en grote. Wij zijn er om u te helpen.

Reactie toevoegen