Inspirerende ervaringen – als de juiste lingerie je leven een wending geeft. | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Inspirerende ervaringen – als de juiste lingerie je leven een wending geeft.

Het dragen van een verkeerde beha kan je hele dag verstoren. Maar dan ineens vind je de beha die perfect zit en dat verandert alles. Vandaag laten we onze klanten in hun eigen woorden beschrijven wat ze voelden nadat ze Miss Mary hadden ontdekt.

Het creëren van lingerie is onze lust en ons leven en we genieten van alle fijne reacties die we ontvangen. Onlangs belde de dochter van een mevrouw van 100 jaar en bestelde beha’s voor haar moeder. Ze vertelde dat haar moeder al meer dan 40 (!) jaar artikelen droeg van Miss Mary en nooit een ander merk wil dragen. Het gaf ons een heel warm gevoel.

Gezien alle tijd die we investeren - het gaat om honderden uren voor elk apart model – worden we natuurlijk extra blij als we dit soort positieve feedback krijgen. Het is een bewijs dat al onze inspanningen echt verschil maken in het leven van iemand anders. Zoals bijvoorbeeld voor Ray in Engeland die dit mooie verhaal aan ons schreef:

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zo’n comfortabele beha zou vinden. Ik denk dat dit mijn zesde Miss Mary beha is en het is beslist niet de laatste. Ik heb mijn 38G borsten nooit mooi gevonden maar had me er al bij neergelegd dat mijn enige keus was tussen een oncomfortabele beha of een operatie, en dat laatste zou ik nooit aankunnen. Jullie beha’s zijn zo mooi dat ik vergeet dat ik ze draag en ik denk alleen aan mijn borsten als ik ’s avonds mijn beha uittrek. De fantastische brede gewatteerde schouderbandjes maken echt het verschil, de strepen in mijn schouders zijn nu helemaal verdwenen. Het grootste deel van mijn 50 jaar heb ik besteed aan het zoeken van een comfortabele beha en tot kort geleden dacht ik niet dat die voor mij bestond. Goed gedaan Miss Mary.

Op onze homepage kunt u een productrecensie schrijven. Iedereen hier op kantoor houdt ervan om deze commentaren te lezen, op Facebook of rechtstreeks verstuurd naar onze klantenservice. Hier volgt een selectie:

”Geweldig onder de indruk van de kwaliteit en het feit dat iemand begrijpt dat forse meiden zich ook vrouwelijk willen kunnen voelen”
Margaret S

”Dit is de best passende beha die ik ooit gehad heb. Ik houd van de steun die hij geeft en tegelijk is hij heel aantrekkelijk. ”
Barbara G about the bra Flames

We prijzen ons gelukkig dat iedereen zo betrokken is om feedback te geven – positief of negatief. Er is geen beter fundament om op te bouwen als je producten ontwikkelt dan luisteren naar wat je klanten van je producten vinden. En er zijn geen betere critici dan de vrouwen die elke dag beha’s dragen, van ons merk en van andere.
 

”Hij is zo comfortabel en geeft een fantastische vorm. Het voelt alsof hij mijn buste tien jaar jonger maakt.”
Barbara G over de beha  Flames
 

In de digitale wereld waarin we nu leven is het heerlijk om je oordelen en ervaringen met anderen te kunnen delen. Alles wordt transparant. Je kunt niets verbergen en niet oneerlijk zijn want de waarheid komt altijd boven. Dat is geweldig. Transparantie en eerlijkheid zijn voor ons sleutelbegrippen. We zijn trots op onze kwaliteit en staan voor 100% achter onze producten. Alle tijd die onze ontwerpers en modelistes investeren in het construeren van patronen en het graderen betaalt zich terug in de eindproducten en in de beoordelingen die wij ontvangen van onze klanten.

”Ik gebruik voor het eerst de site en de beha past perfect. Je kunt hem niet eens voelen. Je krijgt echt waar voor je geld.”
Susan R.

”De eerste beha die ik ooit heb gehad waarvan de schouderbandjes niet afglijden!! Ontzettend comfortabel maar ook met goede steun voor een grote buste. Ik ben er enorm tevreden mee.”
Shirley G.Cotton Dots is een van onze bestsellers en op de productpagina van dit artikel vindt u de volgende charmante recensie, geschreven door Martha H uit de VS:

”Ik ben 86 jaar en ik weet zo langzamerhand dat er niet veel beha’s zijn die op deze leeftijd goed zitten... maar deze doet het, waarschijnlijk omdat ik altijd goede beha’s droeg toen ik jonger was zodat mijn borsten altijd op hun plaats werden gehouden en nooit gingen hangen of schudden. Met deze beha is het net zo. Alsof ik 30 jaar jonger was! Ik zou een foto kunnen sturen als ik wist hoe je dat doet! En hij is ook nog zo comfortabel.”
Martha H

Als u zelf overweegt om een nieuwe beha te bestellen maar niet kan besluiten welk model, is onze tip om te kijken wat andere vrouwen erover geschreven hebben. We krijgen beoordelingen uit de hele wereld: Zweden, Duitsland, VS, Frankrijk, Australië, Engeland. We zijn gevleid dat zoveel vrouwen een klein merk uit Zweden zoals wij gevonden hebben.

”De beste beha die ik in jaren heb gedragen. 24D is in Australië moeilijk te vinden. Miss Mary heeft een fantastisch aanbod van mooie beha’s, maar ik ben helemaal verknocht aan deze mooie heerlijke steungevende beha van de perfecte maat. Ik heb er zojuist nog 4 besteld. Bedankt!”

Heather A.

”Dit zijn fantastische beha’s. De modellen met voorsluiting zijn geweldig, zonder haakjes die op je rug drukken. Natuurlijk goed, ontworpen door vrouwen voor vrouwen.”
Frances G.

Als u ook uw ervaringen met MISS MARY wilt delen, wees dan welkom op onze sociale media, schrijf een paar regels op onze homepage of neem rechtstreeks contact op met onze klantenservice contact@missmary.nl

We proberen altijd naar ieders wensen te luisteren, naar wat u wilt hebben en wat u wilt dat wij verbeteren. Daar doen wij ons voordeel mee bij de productontwikkeling van toekomstige collecties. En u helpt andere vrouwen om het juiste model te vinden en misschien wel hun dagelijks leven een goede wending te geven. Het wordt gewoon een fantastische symbiose.

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.