Daarom zijn we zo dol op zijsteunen in onze beha’s | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Daarom zijn we zo dol op zijsteunen in onze beha’s

Van alle verschillende typen beha's die tegenwoordig op de markt zijn, is de beha met zijsteun misschien niet het bekendste model, maar volgens ons zou hij toch aanwezig moeten zijn in de garderobe van elke vrouw. Hier laten we zien waarom we zo dol zijn op de zijsteun. 

Misschien hebt u in onze productbeschrijvingen het woord "zijsteun" gezien en u afgevraagd wat dat eigenlijk is. Bij Miss Mary hebben we veel verschillende typen beha's, maar de beha’s met zijsteun behoren tot de populairste. Als u zich in een van de volgende beschrijvingen herkent, kan een beha met zijsteun ideaal voor u zijn.  

 • De borsten glijden naar de oksels als u ligt.  

 • U zou graag willen dat uw buste er recht van voren gezien minder "breed" uitzag.  

 • U wilt de buste van opzij gezien "gevulder" maken.  

 • U hebt behoefte aan een goede lifting. 

 • U hebt een diepe of vrij grote buste. 

 • De borsten wijzen naar links en rechts en u wilt ze centreren. 

 • U hebt behoefte aan extra steun, maar u wilt geen volledig gewatteerde cup.  

 • U wilt de buste centreren voor een extra mooie ”gleuf”.


Een zijsteun is een extra versteviging in de buitenzijde van de cup die doorloopt in het schouderbandje en die helpt om de buste te liften, te vormen en te steunen. 

Wat is een zijsteun? 
Een zijsteun is een extra versteviging van ongeveer 2 vingers breed langs de buitenzijde van de cup, die doorloopt in het schouderbandje. Hij zit op beha's met beugel en zonder beugel, maar komt het meest voor op beha's met een meerdelige cup, dus niet op een T-shirtbeha. Zijsteunen vormen, liften en steunen. Dat werkt als volgt. 


De bestsellerbeha Lovely Lace zonder beugel heeft een zijsteun in de cup. Het is er ook in een versie met beugel. Natuurlijk ook met zijsteun. 

Het voordeel van de zijsteun 
Zijsteunen geven extra stabiliteit aan de cup en vormen de buste. Hoe meer naden een cup heeft, des te meer kan de vorm worden beïnvloed bij het maken van de beha.  

De zijsteun richt de buste naar voren, d.w.z. weg van de oksels. We spreken meestal van "centreren" van de buste. Dat is ook te merken als u ligt, want de buste vloeit niet naar de zijkanten uit. Als u een erg grote buste hebt, kan dat een heel verschil maken. De buste zit veel minder in de weg als u uw armen beweegt. 

Een zijsteun is perfect voor een grote buste. Op de foto de beha Flora met beugel. 

Als u borsten van verschillende grootte hebt of als uw borsten de neiging hebben in de loop van de maand van grootte te veranderen, is een elastische cup optimaal, maar het nadeel is dat hij soms te veel kan uitrekken. In dat geval is de zijsteun de optimale oplossing. Doordat de zijsteun niet elastisch is en overgaat in de schouderbandjes, voorkomt hij dat de cup zijn vorm verliest. Perfect als u extra steun nodig hebt, maar de voorkeur geeft aan een ongewatteerde cup. 

Met zoveel voordelen is het geen wonder dat we in zoveel modellen zijsteunen hebben. Zo’n extra klein gewatteerd pand in de cup maakt een groot verschil. Als u nog geen kennis hebt gemaakt met de zijsteun, bevelen we dat warm aan. Als u nieuwsgierig bent maar niet zeker bent van uw maat, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u verder. Wij zijn te bereiken op dezelfde kanalen als u: telefoon, e-mail, chat en sociale media. 

 

Reactie toevoegen

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.