Bracrobatics | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns
Bent u een professionele Bracrobat? Dan bent u niet de enige

ALS UW BEHA VAN U EEN NERVEUSE DANSEUSE MAAKT

Hoe comfortabel is uw beha? Bent u de hele dag bezig om het recht te trekken en te corrigeren? In een ideale wereld moet u helemaal niet voelen dat u hem draagt, maar voor de meeste vrouwen ziet de werkelijkheid er helaas anders uit. Ongeveer 80% draagt een verkeerde maat en als je genoegen neemt met een slechte pasvorm duurt het niet lang of je danst de Bracrobatic. Maar Bracrobatic betekent niet alleen een verkeerde maat, het kan ook zijn dat je een beha-model draagt dat niet bij de vorm van je buste past.

Lees hier hoe je je beha vóór je laat werken in plaats van tegen je.

#bracrobatics … EN HOE JE DE PROBLEMEN KUNT OPLOSSEN

The Escape from Bracatraz

Det is een van de bekendste bracrobatics waarbij de buste wil ontsnappen als een echte Houdini! Wat je ook doet, je borsten kruipen uit de onderkant van de cups! Bekijk hier hoe je je beha vluchtveilig kunt maken.

DE MAAT CORRIGEREN

De meest voorkomende oorzaak van dit soort bracrobratic is dat de beha-band te ruim rond het lichaam zit terwijl de schouderbandjes te kort zijn. Het is alsof uw beha wordt opgetild in plaats van uw buste! Dit probleem is op te lossen door de schouderbandjes te verlengen en de beha-band strakker aan te trekken. Als u de sluiting van de beha-band niet strakker kunt sluiten is het tijd om een beha-maat te proberen met een kleinere omtrek.

Meet vooral de omtrek van uw lichaam voordat u een nieuwe beha koopt. MIsschien is de oorspronkelijke maat van de beha die u draagt correct, maar is hij alleen maar uitgerekt.

HET JUISTE MODEL VOOR DE JUISTE VORM

Beoefent u nog steeds ”Ontsnapping uit Bracatraz”, ook al hebt u een stevig zittende band, dan wordt uw probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de cup. De meest voorkomende oorzaak is dat de cup niet diep genoeg is waardoor de beha-band van de borstkas weg wordt gedrukt en uw borsten omlaag vallen. Zorg ervoor dat u een beha-model koopt met diepere cups. Meestal is het voldoende om één of twee cupmaten groter te kiezen.

Hebt u een erg grote buste (groter dan cupmaat H) die erg puntig is, dan zijn bepaalde voorgevormde cups soms een minder goede keuze. Dit komt doordat veel beha’s met voorgevormde cups in erg grote cupmaten soms ondieper zijn dan cups met naden.

Als u een voldoende grote cup draagt, zorgt een beugel-beha voor scheiding van de buste en geeft elke borst individuele steun op een manier die een beha zonder beugel normaal niet geeft. Als u meestal een beha zonder beugel draagt adviseren we u daarom om toch eens een beha met beugel te proberen om de steun die deze geeft.

VIND UW MODEL
Beha's met beugel
MEER LEZEN
Zo meet u uw beha-maat Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat Waarom zijn de rugpanden van mijn beha’s van verschillende lengte? Zo kunt u zien of u een beha van een verkeerde maat draagt Moet ik een voorgevormd model kiezen of een cup met naden? Zo zit uw beugelbeha altijd goed
Klik hier om dit probleem op te lossen
The Side Squeeze

Het is makkelijk om je toevlucht te zoeken tot de ”Zijkneep” als je beha zich in je zijde wil ingraven terwijl je je best doet om hem discreet weer in model te krijgen. Het is onaangenaam, irritant en soms zelfs pijnlijk!

Maar maak u niet ongerust, voor alle problemen is een oplossing en wij helpen u om het antwoord te vinden .

DE MAAT CORRIGEREN

Schuren kan een teken zijn dat de band rond het lichaam te strak zit. Het mag geen rode plekken achterlaten of uw huid irriteren.

Als u voelt dat uw beugel in het borstweefsel drukt betekent dit dat de cup te klein is. De beugel moet achter de borst zitten. Kies een beha van één of meer maten groter maar behoud de omtrek van de beha-band die u gewend bent.

HET JUISTE MODEL VOOR DE JUISTE VORM

Sommige beha’s met erg smalle en dunne beha-bandjes geven niet altijd de beste steun en gaan rimpelen en insnijden. Probeer dan eens een beha met een hoger gesneden zijpand dat betere steun geeft. Als u een groter en meer gerond figuur heeft kunnen beha-bandjes zich soms op een onaangename manier in de huid graven. In dat geval adviseren we om een beha met een extra zijvleugel te proberen die zorgt voor een gladdere overgang tussen de beha-zijde en uw oksel.at the armpit.

Als u een beha met balein in de zijde draagt, kan deze soms op een onaangename manier op de huid drukken. Dan adviseren we een model te proberen zonder balein in de zijnaad.

Als de beugel opzij onder de oksel op de huid drukt (zonder dat een deel van de borst wordt afgeklemd, want in dat geval is de cup te klein, kunt u een model met een lagere beugel proberen.

Als u kleine, dichtbij elkaar staande borsten hebt, kan het zijn dat de beugel onder de oksel opzij in de huid drukt. In dat geval is de cup te groot voor de bustevorm, ook als het meetlint en de matentabel iets anders zeggen! Als u het gevoel hebt dat er in de zijkant van de cup een lege ruimte ontstaat, probeer dan een cupmaat van een letter kleiner en een omtrekmaat kleiner. Plaats daarna een beha-verlenger in de sluiting. Zo maakt u de rug breder en creëert u een beha waarvan de cups dichter bij elkaar zitten en die waarschijnlijk beter bij uw vormen past.

VIND UW MODEL
Beha's met zijvleugel Beha's zonder beugel Beha-verlenger Ektra brede rug

MEER LEZEN
Zo meet u uw beha-maat Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat Zo zit uw beugelbeha altijd goed Zo kunt u zien of u een beha van een verkeerde maat draagt
Klik hier om dit probleem op te lossen
The All Pain No Gain

Je beha graaft zich in je schouders, zo erg dat de rode plekken of striemen nog zichtbaar zijn als je helemaal geen beha draagt. Je bent er niet zeker van of het misschien komt doordat je een verkeerde maat of een verkeerd model draagt. In elk geval is het geen pretje om een beha te dragen. Bekijk hier hoe je de pijn het best een halt kunt toeroepen.

DE MAAT CORRIGEREN

Een van de meest voorkomende misverstanden over beha’s is dat de omtrek te groot is en onvoldoende steun geeft. De meeste steun moet van de band rondom het lichaam komen en niet van de schouderbandjes. Kies een kleinere omtrekmaat. Als de cup van uw huidige beha goed zit, moet u de cupmaat een letter hoger kiezen voor elke omtrekmaat die u omlaag gaat. Op die manier behoudt u hetzelfde cupvolume.

Verstel de schouderbandjes zodat ze zich niet in uw schouders graven maar maak ze niet zo los dat ze afglijden. U moet zonder probleem een vingertop tussen de schouder en het schouderbandje kunnen stoppen.

HET JUISTE MODEL VOOR DE JUISTE VORM

Als uw schouderbandjes pijn doen, adviseren we om een beha te proberen met brede gewatteerde schouderbandjes. Deze ontzien de schouders omdat het gewicht over een groter oppervlak wordt verdeeld.

U kunt ook een beha kiezen met multiway schouderbandjes die u op de rug in elkaar kunt haken voor een racer back of in een kruis. Op die manier kunt u het drukpunt op de schouders af en toe verplaatsen.

UW MODEL VINDEN
Beha's met brede schouderbandjes Beha's met multiway schouderbandjes

MEER LEZEN
Zo meet u uw beha-maat Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat
Klik hier om dit probleem op te lossen
The Hack In The Back

Het lijkt wel of je de hele dag bezig bent om de beha-band op de rug omlaag te trekken. Het is niet alleen irritant maar ook nog heel lastig om er op je rug bij te kunnen en de beha in model te brengen. De “Greep naar de rug” is een typische met de maat samenhangende Bracrobatic en toch heel makkelijk te verhelpen met slechts enkele kneepjes. Bekijk hier wat je moet doen.

DE MAAT CORRIGEREN

Als de beha op de rug omhoogkruipt is de omtrek van de beha-band te los en zijn de schouderbandjes te strak aangetrokken. Maak de band via de haak- & oogsluiting één of twee stappen korter. Als dat niet voldoende helpt (of als u al op de kleinste sluiting zit) hebt u een beha nodig met een kleinere omtrek. Oude beha’s rekken uit en verliezen hun elasticiteit zodat het misschien tijd is om een nieuwe beha aan te schaffen.

Als de cups passen (dat wil zeggen als de hele borst in de cup past zonder dat hij klem zit of over de rand uitpuilt), denk dan aan de vuistregel over zustermaten: voor elke omtrekmaat die u omlaag gaat, moet u een cupmaat omhoog gaan om het volume van de cup te behouden.

VIND UW MODEL
Beha's met extra brede rug

MEER LEZEN
Waarom zijn de rugpanden van mijn beha’s van verschillende lengte? Zo meet u uw beha-maat Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat
Klik hier om dit probleem op te lossen
The Swoop & Scoop

Voelen uw borsten zich steeds maar weer aangetrokken tot uw oksels zodat u onmogelijke acrobatische toeren moet uithalen om ze weer terug op hun plek te duwen? In dat geval draagt u misschien een verkeerde beha-maat of gewoon een verkeerd model. Hier vindt u tips om te zorgen dat uw borsten blijven waar ze horen.

DE MAAT CORRIGEREN

Als u ’s morgens uw beha aantrekt is het belangrijk om even te trekken en te duwen om uw borsten op hun plaats in de cup te krijgen, maar daarna is het de bedoeling dat ze daar blijven. Het mag niet nodig zijn om ze steeds weer op hun plaats te moeten brengen.

Het is belangrijk dat de beha-band nauw rondom het lichaam zit en dat de schouderbandjes voldoende zijn ingekort, anders kunnen de cups niet doen waarvoor ze bedoeld zijn. De meest voorkomende oorzaak van het constant ”trekken en duwen” in de loop van de dag is dat de cup te klein is. Het moet de hele borst omvatten zonder ergens te klemmen. Maar het kan ook te wijten zijn aan het tegengestelde: dat de cup te groot is. Als er vouwen ontstaan of als er in de cup lege ruimte ontstaat, is deze te groot en geeft hij onvoldoende steun waardoor u wordt gedwongen om de plaats van de buste aan te passen en hem telkens opnieuw te centreren.

HET JUISTE MODEL VOOR DE JUISTE VORM

Als uw buste breed is en uw borsten ver van elkaar staan of enigszins naar buiten wijzen, en de cup niet ruim genoeg is voor uw borstvorm, wordt u genoodzaakt tot ”trekken en duwen”. Dan adviseren we om een minimizer-beha te dragen. Deze heeft meestal wijdere en wat ondiepere cups dan een gewoon beha-model.

U kunt ook een beha met zijsteun proberen. Zo’n beha-model heeft versterkte zijden in de cup die helpen om de buste te centreren en die de borsten naar het midden sturen.

VIND UW MODEL
Beha's met zijsteun Minimizer-beha's

MEER LEZEN
Zo meet u uw beha-maat Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat
Klik hier om dit probleem op te lossen
The Downslip Upflip

De schouderbandjes glijden voortdurend omlaag! Het is erg lastig om ze aan te passen als je de beha draagt, dus daarom ben je de hele dag bezig om de bandjes omhoog te trekken. Met een paar eenvoudige kneepjes kunt u dit ergerlijke probleem oplossen.

DE MAAT CORRIGEREN

De schouderbandjes zijn niet voldoende aangetrokken. Pas ze elke ochtend aan voordat u de beha aantrekt. Als ze overdag telkens weer langer worden kan de beha versleten zijn en is het tijd voor een nieuwe.

HET JUISTE MODEL VOOR DE JUISTE VORM

Dat de schouderbandjes afglijden kan ook komen doordat de afstand ertussen te breed is voor uw schouders. Gebruik dan geen beha-verlenger in de sluiting omdat de schouderbandjes dan nog verder van elkaar af komen te staan. We adviseren om ook terughoudend te zijn met het dragen van een Balconette-beha omdat bij dit type beha de schouderbandjes vaak extra ver uit elkaar staan.

Het model dat we in dit geval adviseren is een beha met no-slip schouderbandjes. Die zijn aan de achterzijde extra dicht bij elkaar bevestigd waardoor ze beter op de schouders blijven zitten.

Als u erg smalle of afhangende schouders hebt en no-slip bandjes gebruikt, en deze toch nog afzakken, zijn multiway schouderbandjes de perfecte oplossing omdat u die op de rug in elkaar kunt haken als een racer back of in een kruis. Dan kunnen ze onmogelijk afglijden.

VIND UW MODEL
Beha's met no-slip schouderbandjes Beha's met multiway schouderbandjes
Klik hier om dit probleem op te lossen
The Shake & Bake

De Shake & bake is alle bracrobatics samen in een bijzonder slecht zittende beha! Dit kan te wijten zijn aan maat, vorm en model, maar wat ook de oorzaak is, het is bijzonder onaangenaam! Maar maak je niet ongerust, voor elk probleem is een oplossing. Hier zijn onze tips!

DE MAAT CORRIGEREN

Wist u dat een vrouw tijdens haar volwassen leven wel 4 of 5 maal van beha-maat wisselt? Ook als u nooit zwanger bent geweest of heeft gezoogd, of veel in gewicht bent toegenomen of afgevallen, is de kans groot dat u toch verschillende maten of modellen hebt gedragen. Denk er altijd aan om opnieuw uw maat te nemen voordat u een nieuwe beha koopt. Hieronder hebben we tips verzameld met alles wat u moet weten om zelf een beha te passen, even goed als wanneer een beha-specialist u de maat neemt.

MEER LEZEN
Trucjes die uw beha-problemen oplossen Waarom zijn de rugpanden van mijn beha’s van verschillende lengte? Zo kunt u zien of u een beha van een verkeerde maat draagt Zo meet u uw beha-maat Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat De perfecte pasvorm - Zo weet u dat uw beha goed zit Trucjes om de perfecte beha te vinden voor de zware buste! Mijn borsten zijn niet even groot – hoe vind ik de juiste beha? De geheimpjes die verklappen welke vorm een beha uw buste geeft De anatomie van de beha en al zijn delen Moet ik een voorgevormd model kiezen of een cup met naden? Zo zit uw beugelbeha altijd goed Van A tot Z – Alles wat u moet weten over beha’s
Klik hier om dit probleem op te lossen

DE SLEUTEL TOT DE PASVORM

Alle vrouwen zijn uniek en dat geldt ook voor hun buste. Daarom is er geen beha die iedereen past. Maar iedereen kan een beha vinden die past. Als u een beha koopt zijn er drie zaken waar u speciaal op moet letten.

Zo kunt u zien of u een beha van een verkeerde maat draagt

DE BAND

De band rondom het lichaam levert de meeste steun die u van de beha krijgt en daarom moet hij nauw aansluiten. Het mag echter niet zo strak zitten dat het rode striemen achterlaat of onprettig aanvoelt. De vuistregel is: als u de rugband meer dan 5 cm vanaf het lichaam kunt trekken is de omtrekmaat te groot.

Draag geen te grote maat omdat u vindt dat dat prettiger aanvoelt. De band zal na verloop van tijd ruimer worden. De meeste beha’s hebben een verstelbare sluiting, gebruik daarom vanaf het begin het buitenste haakje en oogje. Als een beha die eens een goede pasvorm had nu los om u heen zit, is het tijd om in een nieuwe beha te investeren.

DE CUP

Ongeveer 30% van de steun die een beha geeft komt van de cup, maar hoeveel precies is afhankelijk van de constructie. Sommige geven meer steun dan andere. Om de cup zijn werk te laten doen moet hij de hele borst omvatten. Er mag niet ergens borstweefsel worden afgeklemd en de borst mag niet boven langs de cuprand of bij de oksel uitpuilen. Als dat het geval is, is de cup te klein. Maar als de cup rimpels of loze ruimte vertoont, is hij te groot.

DE SCHOUDERBANDJES

De schouderbandjes zorgen “slechts” voor 20% van de steun. Een van de meest voorkomende beha-misverstanden is dat wordt gedacht dat vooral de schouderbandjes de buste moeten optillen. Beschouw de schouderbandjes eerder als een soort schoenveters. Als de schoen te groot is maakt het niet uit hoe strak u de veters aantrekt. Hij zal toch niet passen. De schouderbandjes mogen niet zo veel zijn verkort dat ze merken achterlaten of zo los zitten dat ze afglijden. De vuistregel is: u moet een vinger tussen de schouder en het schouderbandje kunnen steken zonder dat de vinger klem zit.

VIND UW MAAT

Maattabel

HET TRUCJE DAT ALLE VROUWEN ZOUDEN MOETEN KENNEN

Soms kan een onjuiste maat toch goed zijn. Hoe is dat mogelijk? Er is een trucje waarbij je tussen verschillende maten kunt wisselen en toch een nagenoeg perfecte pasvorm kunt behouden. Dit is wat alle vrouwen zouden moeten weten over het verband tussen cup en omtrek, en wat het zoeken naar de perfecte pasvorm zoveel eenvoudiger maakt.

Zustermaten - Het magische trucje met de cupmaat

EXPERTS OP HET GEBIED VAN COMFORT SINDS 1957

Een Miss Mary beha is gemaakt om opbeurend te zijn voor zowel lichaam als geest, om uw beste vriendin te zijn in de loop van uw leven en de veranderingen van uw lichaam.

Onze klanten hebben het over “Het leven voor en na Miss Mary”. Wij noemen het World Class Lingerie. Welkom bij het ontdekken van onze wereld.

LEES HIER MEER OVER ONS

ALLES WAT U ALTIJD AL WILDE WETEN

…maar waarvan u niet wist waar u moest zoeken. Van eenvoudige stap-voor-stap aanwijzingen tot diepgaande artikelen, alles waar je aan moet denken om de perfecte beha te vinden.

LEES ONZE BLOG

LOVELY LACE

In de loop der jaren is onze Bestseller nummer 1, de Lovely Lace beha, een favoriet geworden van miljoenen vrouwen dankzij zijn tijdloze ontwerp en zijn ultieme comfort.

Een beha die onze hele visie in zich verenigt. Gemaakt door vrouwen voor vrouwen.

MEER INFORMATIE