General | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

General

Europe

HOE BEREKEN IK MIJN BEHAMAAT?

Hoe lang is het geleden dat u hebt gecontroleerd welke behamaat u eigenlijk hebt? Het is namelijk heel goed mogelijk dat u nu een andere maat hebt dan toen u hem de laatste keer opnam. Vrouwen veranderen namelijk tijdens hun volwassen leven zo’n 4 à 5 maal van behamaat. Met onze handleiding kunt u in drie eenvoudige stappen uw maat opnemen.

Zo kunt u zien of u een beha van een verkeerde maat draagt

Het eerste wat veel vrouwen doen als ze thuiskomen, is hun beha uittrekken. Moet een beha echt zo onprettig voelen dat je hem het liefst niet wilt dragen? Nee, absoluut niet. Een perfect zittende beha mag nooit onprettig aanvoelen. Vandaag bekijken we daarom hoe een beha NIET moet zitten en hoe u dit probleem kunt verhelpen.

13 redenen om van een body te houden

De body is een klassieker onder de lingerie en lijkt nooit ouderwets te worden. In de blog van deze week bekijken we de vele voordelen van het dragen van een body.

 

1. De meeste body’s hebben een ingebouwde beha die de buste steun geeft. De body zorgt ervoor dat het beha-deel op zijn plaats zit en niet langs de rug omhoog glijdt zoals een gewone beha soms doet als je je buigt of veel beweegt. Sommige vrouwen kennen het probleem dat een gewone beha onder de buste omvouwt. Als je een body draagt is dat uitgesloten.

 

Pagina's