Achter de schermen | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Achter de schermen

De favoriete beha’s van onze experts

Als je, als ontwerpster bij Miss Mary, de hele dag met beha-pasvormen werkt, besteed je aanzienlijk meer tijd aan nadenken over beha’s dan vrouwen in het algemeen. Daarom wilden we van onze ontwerpafdeling weten hoe ze zelf denken als ze een beha kopen, wat ze het liefst dragen in hun privéleven en of ze een persoonlijke favoriet hebben in de collectie van Miss Mary. Wat kiezen onze experts?

Zo helpt ze vrouwen de juiste beha-maat te vinden zonder ze in het echt te ontmoeten

De klantenservice van Miss Mary of Sweden adviseert dagelijks  vrouwen over de hele wereld over verschillende behaproblemen. We hebben Ida, het hoofd van onze klantenservice, gevraagd naar haar beste tips om te bepalen welke maat vrouwen nodig hebben zonder ze te ontmoeten en wat ze doen om de klant de best mogelijke ervaring te bieden.

Voor mij als styliste draait alles om de klanten van Miss Mary

Hoe is het om te werken als ontwerpster van lingerie? Deze week hebben we in de blog een ontmoeting met Marie-Louise Asphäll, styliste en patroonmaakster bij Miss Mary, die laat zien wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van een nieuwe collectie. Verder zijn we benieuwd of zij ook persoonlijke favorieten heeft in de collectie. Antwoorden op deze vragen en nog veel meer leest u in ons diepte-interview.

Hoe lingerie”nerds” uit Borås modeontwerper Lars Wallin ontmoetten

We wilden iets heel nieuws creëren en daarom nodigden we een modeontwerper uit die bekend staat om zijn unieke vormtaal, om zijn ideeën over lingerie om te zetten in werkelijkheid en om zijn stempel te drukken op onze Miss Mary collectie. Iets heel nieuws houdt altijd een risico in, vooral bij samenwerking op het gebied van mode en design, maar dat risico wilden we nemen. Dit is het verhaal van Visionary en hoe lingerie”nerds” uit Borås modeontwerper Lars Wallin ontmoetten.

WIST U DAT…? 15 onalledaagse weetjes over beha’s

De creatie van een beha - Op bezoek in het atelier van Miss Mary