Betaling & Levering | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Betaling & Levering

Betaling

Als u aankopen doet in de webwinkel van Miss Mary kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden

Creditcard – wij accepteren VISA en MasterCard.   

iDEAL – voor wie wil betalen via een internetbank.

PayPal – voor wie een rekening heeft bij PayPal.

De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door VISA en Mastercard en dient om bij onlineaankopen de rekeninghouder te identificeren. Het identificatieproces is gelijkwaardig aan het proces bij geldopname bij een geldautomaat en is gebaseerd op het gebruik van een persoonlijke code/wachtwoord bij de transactie. Met deze techniek kan de kaarthouder er zeker van zijn dat de kaart niet door onbevoegden wordt gebruikt. Onze betaaldiensten worden aangeboden door DIBS, die voldoet aan de eisen inzake PCI DSS en beschikt over een SSL-certificaat.

 

Levering

Miss Mary biedt de volgende leveringsmogelijkheden:

Levering per post – u betaalt slechts €4,50 om uw bestelling per post bij u thuis te laten bezorgen. Levering vindt plaats binnen 7-11 werkdagen nadat wij uw bestelling hebben bevestigd. Wanneer de omvang van uw pakket dat toelaat, wordt het in uw brievenbus bezorgd. Als het pakket te groot is voor uw brievenbus, ontvangt u een bericht dat u het pakket kunt afhalen op een afhaalpunt bij u in de buurt. Wanneer het product niet voor levering beschikbaar is, wordt dit aangegeven op het moment van aankoop of in de orderbevestiging die u ontvangt nadat u uw aankoop hebt gedaan. U hebt altijd het recht om de koop ongedaan te maken als u niet wilt wachten op artikelen die zullen worden nagezonden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Expreslevering – Als u uw bestelling snel wilt ontvangen kunnen wij expreslevering verzorgen via DHL. Dit kost € 14. Uw pakket wordt binnen 2 dagen na bevestiging van uw bestelling bij u thuis bezorgd per DHL-koerier.