Bestaat er ondergoed dat het lichaam verkoelt? | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Bestaat er ondergoed dat het lichaam verkoelt?

In het warme jaargetijde of tijdens de overgang is het fijn om koelere kleding te dragen. Onze beste tip om je koel te kleden is om onderop te beginnen, dat wil zeggen met het juiste type ondergoed. Dat kan echt verschil maken. Laten we eens nader kijken naar iets waarvan velen het bestaan niet kennen: ondergoed dat een verkoelend effect heeft op de huid.

FUNCTIONEEL MATERIAAL NIET ALLEEN MAAR VOOR BOVENKLEDING

Wie denkt aan materiaal voor ondergoed, denkt misschien vooral aan katoen, polyamide, zijde of kant. Je denkt niet zo gauw aan zuiver functionele stoffen want die worden toch vooral toegepast in buitenkleding of sportkleding? Nee dus, functionele stoffen zijn ook heel geschikt voor ondergoed omdat ze dan direct op de huid liggen en omdat het materiaal het vermogen heeft om zowel warmte als vocht te reguleren.


Cool Sensation is gemaakt van WinCool en verkrijgbaar als hemdje en als slip met lange pijpjes

Een van de meest fantastische functionele materialen die we kennen en hier bij Miss Mary toepassen is WinCool. Het gaat om een heel exclusieve kwaliteit die op de huid zacht en glad aanvoelt. Het is dun en soepel materiaal dus ideaal is voor ondergoed. Wat WinCool echt uniek maakt is het vermogen om het lichaam te verkoelen! Het heeft een getest en bewezen effect dat de huid 1-2 graden afkoelt! Verder heeft het de eigenschap dat het vocht afvoert waardoor je je langer fris en droog blijft voelen, zowel overdag als ‘s nachts.

HOE WERKT WINCOOL?
Wat maakt dat WinCool de huid kan verkoelen? Het is geen nabehandeling die achteraf in de stof wordt geïmpregneerd, maar de textielvezels worden behandeld met mineralen die een verkoelend effect hebben. Dat maakt dat de stof warmte langzaam absorbeert maar snel afgeeft. Het effect is duurzaam en gaat niet verloren bij het wassen. Met andere woorden ideaal voor ondergoed omdat dat vaak wordt gewassen.

"WinCool bevat geen schadelijke stoffen"

Het materiaal bevat geen schadelijke stoffen maar is 100% veilig voor menselijk gebruik. Het WinCool materiaal is geclassificeerd als Standaard 100 door Oeko Tex, een onafhankelijk wereldwijd opererend testinstituut dat controleert of textiel schadelijke stoffen bevat.

IDEAAL VOOR HET TEGENGAAN VAN SCHURENDE BOVENBENEN

Miljoenen vrouwen hebben last van schurende dijbenen. Op warme zomerdagen kan het heel pijnlijk zijn als de benen tegen elkaar schuren en in het ergste geval kan de huid geïrriteerd of beschadigd worden. Dit heeft tot gevolg dat veel vrouwen ervoor kiezen om niet met blote benen te lopen. Daarom hebben we onze COOL SENSATION slip ontworpen met extra lange pijpjes. De lange pijpjes voorkomen het schuren van huid op huid bij het lopen. Bij warm weer is zweet onvermijdelijk maar omdat WinCool droog blijft en de huid verkoelt, is de kans op schurende bovenbenen bijna nihil. Veel andere slips met lange pijpjes beginnen al snel noppen te vertonen bij wrijving door schurende benen, maar WinCool is duurzaam en vrij van noppen.

We adviseren deze kleding te gebruiken als u …

… moeilijk kunt slapen omdat het te warm is.

… last hebt van schurende bovenbenen. Geniet ervan om met blote benen onder een rok te kunnen lopen zonder dat u panty’s moet dragen of met kleverige zalf of crème moet smeren. Als u korte shorts of een korte rok draagt kunt u de pijpjes omslaan.

… tijdens warme dagen een broek draagt of tijdens het sporten.

… last hebt van de warmte, bijvoorbeeld op warme zomerse nachten of als u last hebt van opvliegers.

… erg transpireert, bijvoorbeeld bij opvliegers. De vochtafvoerende eigenschappen van WinCool zorgen ervoor dat het materiaal droog blijft.

… de airconditioning niet op maximaal wilt zetten en/of als u het elektriciteitsverbruik van de airconditioning wilt beperken. In het warme jaargetijde of als u op vakantie gaat naar warmere streken is COOL SENSATION echt aan te raden. Als u thuis of in de hotelkamer geen goed werkende airco hebt, maakt COOL SENSATION echt verschil.

"Cool Sensation is ideaal om in te slapen"

Omdat het materiaal dun is, is het vanzelf enigszins transparant en daarom adviseren we niet om COOL SENSATION te gebruiken in plaats van een fietsbroek of -hemd zonder daaroverheen een ander kledingstuk te dragen. De kleding is echt bedoeld als ondergoed.

COOL SENSATION is wel uitstekend te gebruiken als nachtkleding, speciaal tijdens warme zomernachten of als je in de overgang bent en last hebt van opvliegers. Het materiaal geeft een heerlijk verkoelend gevoel. Een kleine overwinning in het dagelijks leven van duizenden vrouwen.

De COOL SENSATION kleding wordt onder verantwoorde omstandigheden gemaakt in onze productiefabriek in Estland.

Lees hier meer over onze productiefabriek.

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.