Bedenkrecht, retour & ruil | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

Bedenkrecht, retour & ruil

Bedenkrecht, retour & ruil

Volgens de wet hebt u 14 dagen de tijd om u te bedenken. Bij Miss Mary hebt u altijd 100 dagen bedenktijd en terugstuurrecht. Bij ruilen of terugsturen verstuurt u de artikelen in de staat waarin u ze hebt ontvangen.  Vul altijd het bijgevoegde retourformulier in waar u de reden van terugsturen vermeld in. U kunt de artikelen terugsturen in de verpakking waarin u ze hebt ontvangen. Vergeet niet om de zending te frankeren, het is voldoende om het als gewone post te versturen. Als u spijt hebt van uw aankoop of iets wilt ruilen, zijn de retourkosten voor uw rekening. Retour- en ruilrecht gelden uiteraard niet wanneer de artikelen zijn gebruikt.

Als een artikel gebreken bevat of onjuist is verzonden, betalen wij de retourkosten. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice voor nadere aanwijzingen. Als u vragen hebt over uw retourzending kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op nummer 020 808 7555.

Bij een retourzending betalen wij u het bedrag terug binnen 14 dagen nadat u de terugzending aan ons hebt doorgegeven, maar niet voordat het artikel door ons is ontvangen en gecontroleerd.

Kosten voor verzending en behandeling worden niet terugbetaald.

Adres voor terugzending:

Miss Mary of Sweden
Postbus 9710
5602 LS  Eindhoven
Nederland

 

Reclame

Wij stellen het op prijs als u ons wijst op eventuele gebreken aan het artikel. Als u aanmerkingen hebt op een geleverd artikel en wilt reclameren, stuur het artikel dan zo snel mogelijk aan ons terug. Als de reclame betrekking heeft op een gebruikt product, neem dan contact op met onze klantenservice voor nadere aanwijzingen. Reclames voor gebruikte niet-gewassen kleding wordt niet in behandeling genomen.

Bij een eventueel geschil wordt verwezen naar de Algemene Klachtencommissie. Miss Mary volgt altijd de aanbevelingen van deze Commissie.