5 TIPS OM UW SCHOUDERBANDJES OP HUN PLAATS TE HOUDEN | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

5 TIPS OM UW SCHOUDERBANDJES OP HUN PLAATS TE HOUDEN

Een van de meest voorkomende beha-problemen is dat de schouderbandjes steeds weer omlaag glijden. Daarom deze keer een aantal tips om ze zo te laten zitten als de bedoeling is.

1. STEL ZE ELKE OCHTEND IN OP DE JUISTE LENGTE
Schouderbandjes die omlaag glijden kunnen voor veel irritatie zorgen. Meestal is de oorzaak dat ze niet voldoende kort zijn ingesteld. Het is nodig om ze elke ochtend als u de beha aantrekt opnieuw in te stellen. Bijna alle beha-modellen hebben verstelbare schouderbandjes maar het gespje kan na langdurig gebruik slijten. Als u uw schouderbandjes ’s ochtends instelt en later merkt dat ze in de loop van de dag langer worden, kan dat een teken zijn dat uw beha zijn beste tijd gehad heeft en dat het moment gekomen is om in een nieuwe beha te investeren.

2. VERSTELLEN AAN DE VOORZIJDE
Als het nodig is om de schouderbandjes overdag te verstellen kunnen bandjes die je aan de voorzijde verstelt een oplossing zijn. Deze modellen hebben een gespje aan de voorzijde in plaats van op de schouder. Ideaal als je er anders moeilijk bij kunt of als je moeite hebt met draaibewegingen, of als je wilt voorkomen dat je overdag je beha moet uitdoen als je al gekleed bent. Bekijk hier onze beha’s met verstelbare schouderbandjes aan de voorzijde.De mooie beugel-beha Rose heeft schouderbandjes die u eenvoudig aan de voorzijde kunt verstellen. 

3. GEBRUIK ALS HET EVEN KAN GEEN BEHA-VERLENGER
Een andere oorzaak van afglijdende schouderbandjes kan zijn dat de afstand ertussen te groot is voor uw lichaam. Als u in de rugsluiting een beha-verlenger gebruikt, wordt de afstand tussen de schouderbandjes nog groter omdat de rug van de beha wordt verlengd. Gebruik daarom als het even kan geen beha-verlenger als u problemen ondervindt met schouderbandjes die niet op hun plaats blijven. Gebruik dan liever een beha met een omtrek die een maat groter is.

4. BEHA MET NO-SLIP FUNCTIE
De afstand tussen de schouderbandjes kan variëren, afhankelijk van het beha-model. Vaak zijn de schouderbandjes extra ver uit elkaar geplaatst, vooral bij Balconette-beha’s. We adviseren in dit geval beha’s met no-slip schouderbandjes. Op dit type beha zijn de schouderbandjes op de rug extra dichtbij elkaar geplaatst waardoor ze niet afglijden.


De uitgekiende Amsterdam beugel-beha met no-slip schouderbandjes is een van onze best verkopende beha’s in alle categorieën.

5. MULTIWAY SCHOUDERBANDJES
Als u erg smalle schouders hebt en als zelfs no-slip schouderbandjes afglijden, probeer dan eens een beha met flexibele multiway schouderbandjes. Er zijn verschillende typen van dit model verkrijgbaar. Bij sommige kun je de bevestiging op de rug losmaken en veranderen in een kruis. Bij andere worden de bandjes op de rug aan elkaar gehaakt met behulp van een oogje en een haakje op de bandjes.  Bekijk hier onze beha’s met multiway schouderbandjes.


De beugel-beha Confident heeft handige schouderbandjes die je op de rug aan elkaar kunt haken met een klein haakje dat je langs het bandje omhoog en omlaag kunt schuiven.

Als u twijfelt welke beha of welke maat het beste voor u is, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn er om u te helpen om het juiste model te vinden in de “beha-jungle”. Geen vraag of probleem is te klein of te groot.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.