13 redenen om van een body te houden | Miss Mary of Sweden
Overslaan en naar de inhoud gaan
Refunded Returns

13 redenen om van een body te houden

De body is een klassieker onder de lingerie en lijkt nooit ouderwets te worden. In de blog van deze week bekijken we de vele voordelen van het dragen van een body.

 

1. De meeste body’s hebben een ingebouwde beha die de buste steun geeft. De body zorgt ervoor dat het beha-deel op zijn plaats zit en niet langs de rug omhoog glijdt zoals een gewone beha soms doet als je je buigt of veel beweegt. Sommige vrouwen kennen het probleem dat een gewone beha onder de buste omvouwt. Als je een body draagt is dat uitgesloten.

 

2. Een body beschermt tegen schuren dat kan worden veroorzaakt door harde of ruwe pantalonvoeringen. Als je gaat zitten in een spijkerbroek kan die zich soms in de buik ”ingraven”. Een body spreidt en verdeelt de druk. Verder voorkom je striemen in de huid van strak zittende elastische banden van bijvoorbeeld panty’s.

 

3. Als u last hebt van schouderpijn of moeite hebt met draaien kan het moeilijk zijn om een beha aan te trekken. Dan is een body makkelijker omdat je erin kan stappen als in een badpak of hem over het hoofd aan kunt trekken.

 

4. Geen problemen met slips die omlaag rollen omdat in een body de slip en de beha zijn verenigd in één kledingstuk.

 

5. Wie eenmaal rugklachten heeft gehad en zich wat onstabiel voelt kan zich met een steungevende body met ingebouwde versterking veiliger en stabieler voelen. Daardoor kun je ook beter ontspannen.

De Fantastic Flair body zonder beugel is fantastisch mooi om te dragen onder een jasje als je een avond uitgaat.

 

6. Veel body´s zijn ontzettend mooi om te dragen onder bijvoorbeeld een jasje als je je extra elegant wilt kleden maar geen concessies wilt doen aan het comfort. Je hoeft je niet druk te maken over de vraag of de top wel goed is ingestopt.

 

7. Na een verlosssing kan een versterkte body extra veilig voelen omdat hij steun geeft aan instabiele en gedeelde buikspieren. Hetzelfde geldt bij verzakking, dan voelt het veilig en prettig om kleding te dragen die een zekere druk op de buik geeft.

 

8. Met een body voel je je meer gekleed dan met een combinatie beha + slip. Ongeveer zoals het verschil tussen een bikini en een badpak in het zwembad of aan het strand. Als je verlegen bent kan het prettig zijn om een body te dragen bij bijvoorbeeld bezoek aan de dokter of in andere gevallen waarbij je je wat meer gekleed wilt voelen als je je in je ondergoed vertoont. 

De Lacy vormende body zonder beugel geeft de hele dag goede steun en comfort.

 

9. Een body zorgt voor een meer gladmakend effect op de rug, in vergelijking met het dragen van een beha.

 

10. Veel vrouwen slapen graag in een body. Ze zijn koeler dan een pyjama, rollen niet omhoog zoals een hemdje en voelen meer gekleed dan als je naakt of in alleen een slip slaapt. 

 

11. Als de body gemaakt is van glad materiaal zal de kleding die je erover draagt automatisch mooier vallen. Die blijft niet haken maar glijdt bij bewegingen makkelijker over het lichaam.

 

12. Je strekt je automatisch uit en krijgt zo een betere houding.

 

13. En ten slotte, als je een body draagt krijg je een heerlijk ”geborgen” gevoel. Het is gewoon een heel comfortabel kledingstuk.

De Lovely Lace Support body zonder beugel is een heerlijke katoenen body met versterking

Er zijn veel verschillende typen body’s, met en zonder versterkingen. Alle body’s van Miss Mary zijn comfortabel en hebben een zorgvuldig ontwikkelde pasvorm. We besteden uiteraard even veel tijd aan ontwerp, kwaliteit, patroonconstructie en matengradering van een body als we doen bij het ontwikkelen van een beha. Als u nog nooit hebt geprobeerd om dit type kledingstuk te dragen is het nooit te laat om te beginnen. Het is echt een onderschatte klassieker. Bekijk hier onze hele collectie.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.